En bild säger mer än tusen ord.


Upptadering

Inte så mycket har hänt mer än Anna blivit mycket bättre från sin förkylning hon hostar lite bara nån gång. annars växer hon så det knakar och hon lär sig nya färdigheter. Och igår fick hon fruktpure för förta gången det var lite mer gott än gröten. Och pappa köper leksaker hela tiden nu sist fick hon en rolig sak en plast hus med knappar av djur som låter när man trycker på dom den säger muu woff osv och så spelar den melodier och det är jätte roligt. Anna älskar att trycka på knappar tangent bordet är jätte roligt. Och Anna tycker om att ha sina små promenader här hemma när mamma holler henne så hon står upp då bär de av i full fart genom hemmet allt ska tittas på. Hjälp den dagen hon går själv tur så är det ett tag kvar tills des. Anna är sanrt sex månader oj va tiden går fårt.
Nu ligger hon och sover så sött.


Fredag

Fredag igen var ju nyss de. Urs va veckorna kan gå fårt förbi ibland känns som att jag missat några dagar hihi. Man glömer bort tiden när man har roligt och det har jag med Anna vi ahr kul varje dag. hejhopp.


Anna förkyld

Anna har blivit förkyld och har slemhosta så synd om henne hon kan inte sova ordentligt då hon har så mycket slem i näsan och halsen annars mår hon jätte bra men det är ingen kul när mamma kommer och sa ge koksaltlösning i näsan eller när mamma ska snyta urk va jobbigt.

Ute med bilen



Var ute och åkte lite skulle köra polarn till en arbetsinterjuv medans vi vänta på henne satt Anna och jag och lekte i bilen och skälvklart åkte kameran fram med tanken måste ha bilder till bloggen hehe. När hon var fördig åkte vi till Hornbach och tittade runt lite. Hittade jätte fina tavlor och mattor. Hittade även köttätande blommor och annat små och gott.


Anna egna inlägg.

z  hggfgx3r5gvdnh6     b ,  bvgvnnvgnhhtyk6 nkninb du


Anna


en söt bild bara för hon är så söt.


Anna älskar nallar



Anna älskar att leka med nallar dom är mjuka och roliga och färrglada. Så pappa har hotat att ta upp lite nallar från källaren och sen ja igår så kom nästan alla upp och anna vart så lycklig så hon skratta och gjorde en massa roliga ljud. Hon vart helt enkelt jätte lycklig.


"Vi går hit varje år" - Nykvarn - www.lt.se




 


NYKVARN
Det var glesare mellan marknadsstånden och färre spekulanter. Men till vagnen där det serverades langos var kön precis som vanligt ringlande lång.

Sportsockor och lovikka­vantar, dödskalleringar och kork­urnor, munkar och brända mandlar. Det mesta gick att hitta när årliga Turinge marknad ägde rum i helgen.

Vid Skogsluffarens stånd tog många chansen att provsmaka korv gjord på vildsvin eller hjort samtidigt som många av de yngre besökarna stolt spatserade med figurformade gasballonger.

För Susanne Jonsson och sambon Pierre Björck var det en självklarhet att besöka marknaden även om de ­nyligen flyttat från Nykvarn.
– Vi går hit varje år, för­klarar Susanne.

Det här året låg dock parets stora fokus på fem månader gamla dottern
Anna som fick både gose­djur och kläder. 

Vid ståndet där man själv kunde beställa tryck på tröjan fick lilla Anna en med texten ”Pappas flicka”.
– När hon är som mest ledsen är det bara pappa som duger, förklarar Susanne med ett leende och Pierre inflikar att dottern också ska få en ballong innan besöket på Turinge marknad är över.


Anna somnade i bilen.




Pressent


Idag fick jag en pressent av älsklingen en mixer nu blir de milkshake och smoothie.
Och här om dagen fick jag en ny bil fick mig en 855a så jag och anna kan åka iväg om dagarna och leka. Så får älskligen ha sin bil ifred haha.


Jag kan själv!



Det är mycket gott och lite äkligt. Men jag kan själv. Anna får smakis av lite mild havregrynsgröt.Dags att lära sig med lite annan mat än mammas tuttemjölk. Men det fins en bakdel med fast föda. Det ska komma ut också och det luktar inte mumma kan jag lova. Men Anna är lyklig ändå. Pappa därimott tycker inte om annas nya ja det dära som kommer ut därbak urs säger pappa och ropar på mamma och Anna bara skrattar.


Anna sover så skönt.






Anna

Anna är hittar då allt möjligt att stopa i munen här om dagen vart det en servett. Och hon har börjar springa runt i sina fina gåstol hon fick i dop pressent den är jätte rolig man blir lite självständig när man sitter i den men mamma måste ha ful koll då hon inte har några armar utan tentakler som når allt och lite till. Och allt ska smakas och kännas på. Det går undan hon bara växer och växer och hon har lärt sig massa nya läten som ja hon låter nästan hela tiden. Gaa Aaa Bhaa osv. Jätte kul att lyssna. Mamma älskar sin lilla underbara söta rara lilla Anna.

Jag en vecka efter Anna kommit



Tänkte jag skulle lägga upp en bild på mig ca en vecka efetr Anna kommit till världen jag rasade nämligen 10 kg på 5 dagar. Och jag tycker jag ser okej ut för ganska nyligen fått en bebis. Jag gick upp 25kg med Anna så jag var en stor dam. Här är osso sista bilden tagen på min mage bara nån dag innan Anna kom. Inte den bästa bilden man man ser att det står en tjokis där.


Äntlige hemma


Då är man hemma igen efter en 24 timmars wekend hos mor och far. Hittade massa bilder på Anna som jag kopierade över på mitt ubs minne så nu har jag flera härliga bilder på Anna. Kommer fler bilder sennare.

Lilla Anna

Är just nu hoss mor och far och hälsar på igen Anna måste ju får träffa sin mormor och morfar.
Det är många som bor långt bort som hon inte träffar så ofta alls jätte tråkigt.
Sitter här på vid datorn och hittade gammla bilder på anna när hon knappt var tre månader.

Hon är ju så sött min lilla ängel.


Stakars Anna

Det är synd om lilla anna som igår fick vaccin. Och som jag visste feber på det. Sova rätt bra under natten tills fyra på morgonen då tempen log på 38,6 så då fick hon lite alvedon oral lösning och det var inte populät kan jag säga det var ju äkligt och stretade i mott med dom små kraftena hon hade hon var lite utslagen. Men efetr ett tag så somnade hon om och sov lite rykigt till runt sju tiden då febern gått ner nån grad och hon ville vara vaken lite granna sen somnade hon om och nu har vi varit vakna ett tag och hon värkar pigg och kry nu. Och ferber fri. Men hon var mycket snällare denna omgång förra gången var hon jätte grining. Nästa vaccin är vid elva månader får se om hon är lika duktig då med.

Här är vi på väg hem från BVC.
Anna ny vaccinerad.

Anna 5 månader.

Ganska nyligen kommit hem från BVC och Anna bara växer hon väger nu 9030g och är 68 cm lång. Och är presic i dag 5 månader. Så idag fick hon lite mera vaccin så i natt blir det inte roligt. Blir säker feber igen som förra gången och hon blir nog snart grinig när kroppen ska ta upp alla ämnen. Ser inte famimot det. Hopps det blir bätte denna gång.