Anna cyklar

Foto: Anna stolt som cycklar
 
Anna är så stolt då hon fått en egen cykel och kan cykla.
Hon fick hjälp att lära cykla nere på öland men då höl vi alla i cykeln men hon tyckte det var jätte roligt.
På dagis sen cyklar hon på tre hjulingarna hela tiden nästan.
Men farbror med familj kom med cykel och Anna vart överlycklig och pappa köpte stödhjul och nu kan man knapt få av henne från cykeln.

Geocaching

Vi här hemma har börjat med Geocaching ett roligt bra sätt att komma ut i naturen och få ha lite roligt på samma gång. Geocaching är som skattjakt man laddar ner en app där man på en karta kan se vart dom befinner sig och letar via gps och ledtrådar. En så kallad cache är en behållare i olicka storlekar som kan vara gömd närtan överallt en regel är att den inte svara nergrävd. När man hittar en cache så skriver man i en loggbok. Och tar man nogot som då kan finnas i burken lägger man tillbaka nogot i sammma prisklass.
Det var min makes bror och hans vänner som fick oss börjar och det är himmla roligt specielt när man får leta ordentligt. Anna tycker det är jätte roligt att få vara ute på skattjakt och få springa i skogen.
Ja ett toppen sätt att aktivera sig och familjen.
 
 
http://www.geocaching.com/
 
 

knivigt

På semmestern fick jag en jätte fin pressent. Ett par toppen knivar att ha i husvangnen men jag självklart tog jag med mig dom hem då dom är super vassa och helt underbára att skära med och färgen är ju ett stort plus då jag älskar rosa. prefekt med skydd till.
 

Går undan.

Oskar är nu 10 månader och han har haft jätte att börja gå han har klättrat länge efter möbler man nu går han själv. men han vill gärna ha stöd om han får men han kan gå helt själv. Han försöker prata med men än så länge kan man bara säga pappa. det går alltid för fårt för dom små att växa upp.Anna kan man inte tro att hon är 3 hon kan så mycket hon går på toan själv torkar och tvättar händer.Räknar till 20. Tar mat själv äter själv så klart. Hon behöver puzzel från 4 år och upp andra för lätt.Hon är väldigt kreativ vill gärna göra armband och halsband ritar små gubbar. Hon hjälper mig städa och tvätta och diska. Hon hjälper lillebror.Hon förstår allt man säger.
Ja hon är helt själv gående. Ja hon kan spela spel och sen en lång tid tillbaka har hon kunnat öppna och ringa pasppa på mobilen och spela och rita på den. Ja hon är väldigt smart och är tidig i nästan allt ja hoppas Oskar blir lika duktig.

Öland

                               
                                             
 
Härliga semmester på Öland vi har haft det super mysigt och gjort massor. Vi har åkt runt och tittat på sevärdigheter flygit drake hoppats stutsmatta grillat shoppat badat lekt ja vi har haft det super semmester som tuvärr slutade lite väl tidigt då Oskar vart sjuk och vi vart tvunga åka hem. Men det gör inget då får vi en vecka hemma och hinna göra sånt men annars inte hinner med att göra. Ja nästa år vi tillbaka igen på våran plats på campingen med våran älskade husvangn.