HAR DU ÅNK?



Verkar detta  bekant?
Jag blev  nyligen diagnostiserad med ÅNK
(åldersbetingad  nedsättning av korttidsminnet).

Så här visade sig symptomen:

Jag bestämde mig för att tvätta bilen.
När jag är på väg ut till garaget upptäcker jag posten i hallen.
Bäst att kolla posten innan jag tvättar  bilen,
säger jag till mig själv.
Jag lägger bilnycklarna på bordet, kastar reklamen i papperskorgen och märker att den behöver  tömmas.

Därför lägger jag räkningarna och ett brev med en svarsblankett  på bordet och  bestämmer mig för att tömma papperskorgen först.
Eftersom jag trots allt  går förbi en brevlåda när jag ska till
pappersinsamlingen kan jag lika  gärna posta svarsblanketten.
Men då behöver jag en penna.
Mina pennor  ligger på skrivbordet i arbetsrummet, så jag går in dit
och hittar en  flaska juice som jag börjat dricka ifrån.
Jag ska börja leta efter  pennan,
men först måste jag flytta juicen så jag inte råkar spilla
på  skrivbordet.
Juicen håller på att bli varm och bör sättas in i kylen.
På  väg till köket med juicen får jag syn på en blomvas som står på bänken.
Blommorna  behöver vatten, så jag ställer ifrån mig juicen på bordet.
Då ser jag mina  glasögon som jag letat efter hela förmiddagen.
Det är bäst att jag lägger  dem på mitt skrivbord, men först ska jag
vattna blommorna.
Jag lägger  glasögonen på köksbänken och fyller vattenkannan med vatten.
Då får jag  plötsligt syn på fjärrkontrollen till TV:n.
Någon har lagt den på  köksbordet.
Ikväll när vi ska se på TV kommer vi att få leta efter  kontrollen, men ingen kommer att tänka på att den ligger på  köksbordet.
Jag bör  lägga den där den ska vara, men först ska jag vattna blommorna. Jag häller  lite vatten i vasen, men det mesta hamnar på golvet.
Jag lägger tillbaka  kontrollen på bordet och går för att leta en trasa.
Så går jag ut i hallen  igen för att försöka
komma på vad jag hade tänkt göra.

Vid  dagens slut är bilen fortfarande smutsig,
svarsblanketten har inte blivit  postad,
det står en flaska med varm juice på bänken,
blommorna är  vissna,
jag kan inte hitta någon penna,
jag kan inte hitta fjärrkontrollen till TV:n,
jag kan inte hitta mina  glasögon
och jag har ingen aning om var jag lagt bilnycklarna.

Jag  försöker komma på varför det inte blev något gjort idag. Det  är
förbluffande för jag vet att jag har varit upptagen hela dagen  och
jag är helt FÄRDIG. Jag förstår att detta är ett allvarligt problem och  jag
ska söka hjälp för det.


Medeltiden


Var i söndags på medeltid mässa och tittade på riddar spel och annat småt och gott. Vi var där med vänner och vi hade jätte roligt och Anna älskade titta på hästrna. Hade tur med värderet det var jätte varmt och skönt. Fans mycket att se och mycket att smaka på som jätte god kloster nougat mums va gott Anna åt upp det mästa hihi. Hon var helt slut på kvällen när vi kom hem och sov som en stock så vi försov oss i mårse så hon fick satnna hemma idag med mig.


Maskin expo


I lördags åkte vi till maskin expo och gick runt i fyra timmar om inte mer och tittade på allt. Och Anna fasnade blnad dom radiostyrda lasbilarna leksakerna medans Pierre träffad nogon han kände var femte minut nästan.  Fast mycket och se och på kvällen väl hemma upp täkte jag att jag fått sol exsem röd som en kräfta och det kliar svider bränner och jag kunnde knapt sova på morgonen där på vart det sjukan och få lite salva som lindrar.

Hälsar på hos kusin



Anna och jag var och hälsade på hos slägten och sov över och bara tog det lugnt och hade det bra. Anna var jätte glad och få leka med kusin och snodde henns skor och tog en promenad i dom sen fick hon glass i stora lass av farbror. Och på kvällen vart man så trött som man somnade sittandes sen sov hon en stund. Och i natt sov hon som en stock.


utomhus lek


Anna har varit sjuk men hon tjatade om att gå ut så på med varma kläder och rängställ sen ut i och leka medans det var vår städing för föreningen så alla grannar var ute och städa och det bekymrade inte Anna hon var i full fart och göra så mycket som möjligt. Gunga rida häst åka kanna hoppa vatten pölar för sen somna som en stock och sov i två timmar.

Mor och dotter


Jag tycker att Anna nu är mer lik sin far en sin mor men ja man ser ju iaf att vi är mor och dotter.


shopingrunda


Var på en liten shoping runda Anna behöver lite nya sommar kläder hittade lite söt men Anna ville inte direkt vara model men hon vart så fin i kläderna. Fins nu så mycket fina kläder man vill ju handla allt men det går ju inte. Vi ska även åka köpa nya skor snart sandalr som jag hittat på skopunkten så söta måste dit och se om dom passar. Hoppas det dom skulle passa fint fint till dom nya kläderna.


Katten också


ja även katten måste ju ha det bekvämt han med.


Cocosbollar mums


Anna gillar äta coccosbollar från roslagsstopet mumsit säger hon och äter med hela ansiktet och är nöjd.


Anna älskar att gunga.


Idag när vi kom hem efetr ha handlat och parkerat bilen och lyft ut Anna så sprang hon i väg fårt som atans till gungerna och skulle bestämt gunga


Leksaker


Nu börjar vardagsrummet mer och mer se ut som en leksaksaffär ändå har jag tagit ner massa saker till förådet och snart kommer allt upp igen när bebben kommer alla bebis saker härligt kommer bli fullt överallt man kan hoppas nu att man hittar en större bostad snart man gillar. men tycker det ändå är mysigt när man sitter där på golvet och leker med dottern.


Tivoli.


Igår var vi och sa hej till en bekant till pierre som äger ett tivoli som var i våran komun. Och Anna fick massa nallar somm Pierre vann typ hela tiden. Men Anna vart rädd för alla maskiner dom lätt ju så mycket och vibbrerade i baken så hon ville mäst göma sig då. Och hon fcik smaka på sockervadd man det var ingen höjadre. Vi hade himmla roligt iaf.


Alla sätt är bra föruton dom dåliga.


Anna äter sin macka framför tv och hon gjorde det bekvämt för sig


Ultrja ljud

Igår var jag på ultraljud alltid leka spänande. Så hilma roligt att få se det lilla livet röra på sig och se vad den har för sig där inne. Iaf så allt jätte fint ut och allt var som det skulle. Och Bf vart den 5 oktober i stället för den 2 helt okej för mig. Anna fick se bilder hemma och hon pekade och sa högt bebis så söt hon är. Här ligt är det när man känner att det sparkar och rör sig där inne. Och snart har halva tiden gått. Snart är vi en till i familjen Björck.

Anna är inte sig själv





Anna är dålig hon har ont då hon börjar få ut hörntänderna och hon får lite feber i mellan åt och ont och är lite slö i mellanåt och har legat i stort sett hela dagen. Hoppas det blir bättre snart.


Smart hund


Kelly gjorde det bekvämt för sig . Sakanr min älskade vove men hon har det bra hoss syter och får leka med maja hela dagarna.

Vad hände med det fina vädret


Vi som hade så trevligt ute i det fina vädret skönt med väme och man trode sommarn var här men fel man hade nu vart det snö och kalt helt mysko. Men vi hade mysigt i solen mednas vi hade den.

Promenad


Idag var vi på en liten promenad i rengnet med voven och Anna tyckte det var jätte roligt att hoppa alla pölarna och se sig om kring. Och Tyson ser till att Anna inte ramlar i trappan.

Efter en lång dag behöver man vila.


Kompisar



Haft besök av Moa och Madde idag riktigt roligat att dom kom över vi satt och pratade i minst tre timmar vi hade en del att ta igen då vi inte träffats på nogra månader. Men Anna och Moa vart goda vänner.

Far och dotter


Är dom inte söta tillsammans. Mina älsklingar som jag älskar mäst på denna jord.

Annas 2 år dag





Annas födelsedag var jätte rolig många och och nna fick massa fina pressenter och vi alla hade jätte roligt synd bara man är dålig på ta bilder på alla men det gör inget vi har våra minen. De var full fart hela tiden och på kvällen var Anna jätte trött och sov som en stock hela natten. Och idag kommer det mera gäster.