Anna sover middagslur


Mums


Vi var lite söt sugna här hemma så jag gjorde lite hemgjord chokladmouse och Anna slickar gärna rent slickepotten. Mumms va gott.


Delar med mig en söt bild på en trött Anna.


Anna målar



Anna älskar att få måla speciellt när vi ärhemma hos gudmor men hemma går bra det med. Hon är jätte duktig på måla alla slags figurer och ja va det nu hon ibland målar.


Morgon mys


Mina älsklingar.
Anna är en riktig pappa gris och hon tar alla chanser hon får att vara med honom mamma är man ju ändå med hela dagarna nästan. Men själv klart är mamma bäst i världen som hon säger och ger mig en bamse kram och en blöt puss. Hon är mammas älskling och jag älskar henne över allt annat på denna jord.


TENS



Har under min gravidetet haft väldigt mycket sammandragningar och förvärkar och foglossning smärtan ibland outhärdlig. Har inte kunna sovit ordentligt fått sovdos från sjukan men inte har det hjälp fick ligga inne med mer medicin för kunna sova inte funka. har så ont nästan hela tiden men en räddare i nöden en TENS maskin himmla skönt att få lite smärtlindrig. Man får köra en stund innan man går och lägger sig så kan man somna och sova en stund. Och det lilla stunden är ju alltid nåt. Kan rekomendera den strongt mycket.


Min älskade dotter


Älskar värkligen min lila söta rara Anna hon är en så snäll och rar tjej men något vilt temprament. Hon vet vad hon vill. Hon är kärleksfull och kommer kramar om en och säger älskar dig och att man är bäst i världen sen är hon duktig på prata hon tom tillrätta vissar mig ibland så mamma säger rätt.
Hon kan så mycket och vädigt självständig. Hon är jätte glad att få bli stora syster.
Är så stolt över min lila söta rara älskling som växer upp allt för fårt.


Inhandlat


Ja då har vi köpt hos en ny bättre beg barnsstol till den lille då. Allt annat har vi ju kvar sen Anna. Beställt lite kläder till plutten från ellos med köpa hem lite blöjor i rätt storlek sen är det bara luta sig till baka och njuta av lunget innan den vill titta ut. Just nu har den lille hinka hela magen hoppar. Den har även fixerat ner sig. Har sammandragningar och förvärkar till tusen men det är ju snart dax 22 dagar till BF men som det käns nu iaf kanske den tittar ut lite tidigare. Just det Anna ttycket det var jätte kul att leka med babyskyddet hon la dockan där och gunga den och sa att bebis ska sova där sen.


Gravid


Att vara gravid är nåt underbart men samtidigt jobbigt iaf i slutet som jag är i nu är i vecka 35 och magen är stor som ett hus och jag har förvärkar som in i norden har inte sovit en hel natt på jag vet inte hur länge. Men min älskade dotter hjälper mig få dagarna att gå. ska bli så underbart att hon ska få ett syskon hon önskar sig en lillebror men ja vi får se vad som kommer ut.


Tips

Ett tips för dom som gillar att fynda åk till Nykvarn och butiken Many Things där hittar du massor av fina kläder inredning och annat smått och gott helt klart värt att titta förbi. Titta gärna in på
 
Many things på facebook för mer info, bilder och vägbeskrivning.