Familjeliv.

Tråkigt väder är inte alltid så dåligt det ger mysiga familje stunder med myspys och gotte och bra på tven.
Man får njuta av tiden man har med varandra medans Anna är liten, Snart är hon stor och trotsig.
Hon växer så det knakar hela vägen till kina nä skämt och sidå älskar värkligen familjelivet.

Älskar min underbara familj.


Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv.


Anna somnade så sött när vi var i stan och shopade lite.
 Hittade så söta solbrillor  
som jag inte kunde motstå att köpa.


Promenix i rengnet.


Anna har varit lite stökig och inte sovit jätte bra så vi tog henne på en lång promenad i rengnet så hon skulle sova en stund så hon skulle orka med resten av dagen.


Anna mätt och belåten


Söta rara lila Änna mätt och lite förvirrad kanske ser så ut på
hennes min iaf .Men hon vart så söt så jag kännde att jag ville
 dela med mig av denna bild hehe.


Oh va svårt.

 
Att det ska vara så svårt att bestämma sig.
Har gått nu igenom hundra tals kläningar och ingen känns hundra.
Hur hittar man det prefekta bröllop´s kläningen.
Ska iaf till Enköping och prova ett gäng.

Ja så är det bröllop klocker ringer. Och planrea bröllop är  
kul men hitta kläningen mindre kul. Jag har ju ett litet tag på mig.

Ja bröllops sviten är iaf bokad haha.

Kan kanppt vänta att få säga ja till
världens bästa kille på denna jord.

Damm dammti damm damm damti damma...
Sjunger...


Gott med frukost


Anna älskar sin frukost mumms med mat i magen. Lite macka gröt och vatten. Seennare blir det mellis och det är mumms mumms med frukt purre. Annars är det mästa gott gott biffstognaoff är en ny hitt. Men majskrokarna går alltid ner i magen. Och igår åt vi hemmagjord potatismos mmummss va gott. Och det har hänt att en bulle smygis in i bilden bulle jätte gott. Men ja äntligen så äter hon det mästa och hon är inte allt så kräsen som förr. Mamma stolt.


Anna ser på barnpogram


Mor och dotter


Lite myspys innan de är dagx att sova. Vi måste ha våran skönhets sömn. Vi ligger ofta och prtatar och filosoferar och lär oss nya ord just nu har Anna lärt sig säga titta så nu kan hon säga Jobba, pappa och titta det går undan nu. Hon växer och blir stoa tjejen. Mamma stolt.


Morgon promenad


Lördag morgon efter frukosten tog lilla familjen en lite promenad i solskent. Och Anna bara njuter av solen och friska luften. och äntligen så kommer våren.


Solsken.


Skulle till BVC idag men gick ut tidagera för kunna njuta av solen och en välförkänt glass och fira att nu är det vår. Anna väger nu 10,470g och är 74 cm lång stora tjej som även fyller ett om en och en halv månad. Och som vanligt så somnar Anna som en stock i friska luften. Skönt iaf att vara ute och njuta av solsken.


Lyckliga lilla anna.


Anna är alltid lika lycklig när hon ser morfar ett stort leende och hon lyser upp hela världen.


Morgon promenad.


Vaknade 8,00 på morgonen då hon skottade takena här hemma gick upp åt frukost sen då solen lyste så gick vi ut på en liten morgon promenad. Tog pulkan efetrsom det nästan är omöjligt med barnvagn. Och Tyson vart så glad så han hoppa runt i nästan alla snö högar han kunnde hitta.


Anna har sina sätt att le på.


Och en bild säger mer än tusen ord. Är hon inte för gå lila monstret.


Solen skiner




Solen skiner ute man kanske ska passa på gå ut och njuta av solen. men först är de lite frukost gröt mums sen titta lite på barnpogram en liten stund så mamma kan blogga lite hehe. sen är det väl ut i solen eller leka lite lekar.


Min födelsedag



Min födelsedag börjar med ett samtal av älskling vid midnatt då han som vanligt var ute och plogade. Sen frukost vid 9 tiden som vart föld av att det plingade på dörren. Blomsterbud min älskling hade skickat efetr en jätte fin bullket med en nalle och choklad och en liten hälsning jag skulle titta i skåpet här hemme och där var en pressent och ennu ett brev så förde mig till vardagsrummet till nästa pressent med ennu än hälsning. Så än så länge har jag fått wii fit plus cd och wii fit plus balenc bord. Får se va denna dag slutar.


Pressent


I söndags fick Anna en liten pressent av sin mor och far en gå vagn då hon blivit en hejdare på gå lägs möbbler stå kan hon göra alldeles själv men just gå behövs lite hjälp. Men ibland blir man trött och bara behöver lite skyss.