vill ha!

Klicka för att förstora bildenhttp://www.have2have.se/


Tjohoo

Var igår och hälsde på mormor och morfar Annas gammla mommo och moff moffa. Åt midda och pratade och fick se lite bilder från deras semester och sen filmen från Annas dop. Vart en snabb visit men det var mycket trevligt.
Borde åka ditt oftare då det är kortare sträka ditt än till mamma och pappa.

Just nu hoppar Anna i sin favo leksak och skrattar och ler. Så jag får en lite kort stund framför datorn och kan andas ut då min lilla Anna kräver mycket uppmärkasamhet. Lite bortskämd på så sätt men än så länge kan jag skäma bort henne men sen får man drar ner på de. Det kommer bli svårt då jag vill gosa med Anna varje sikund som går.

I morgon ska vill till BVC och mäta och väga och sen sin 5 Månaders vaccin urk. Hon kommer bli så sur och inte vara glad rästen av den dagen så det bara ladda batterierna nu så man orkar med henne sen då hon förmådligen kommer få lite feber och vara lite öm där hon får sprutan. Kan ju iaf hoppas att hon tar det bättre denna gång och att man kan distrahera henne med lekar så hon glömmer att hon har ont då om hon äns får ont. Hon är ju så tacksam liten bebis som nästan jämt är glad.

 


Klockren

 

 Fick nyligen ett mail oh va roligt vad har man fått för roligt nu, Tänkte jag.? 
Den var ganska klockren kan jag säga hihi!!

http://www.klockren.nu/   Se själva.

 


Stor städning

Tar en lite pause i städningen har fått mig ett såt dära sussie ryck och allt ska städas. Och saker som ska kastats.
Behöver ju plats åt våran älskade underbara dotter som bara växer och växer och leksakerna större och flera.
Anna ligger i babygymet och sparkar och tycker mamma är undlig när hon springer om kring som en vild höna menads pappa kan sitta och leka. Nä dags att återgå till städningen. 

Borta bra men hämma bäst.

Skönt att vara hemma har varit på besök hos mor och far då min sambo skulle ut och röja lite så varför sitta hemma ensam när man kan åka till skogen och få lite frisk luft. Och Anna tycker om att få träffa sina mostrar och mormor och morfar. Var skönt att komma i väg lite. Men hemma är alltid bäst, Få göra som man vill, När man vill och hur man vill. Och Anna sover som bäst i sin egen säng. Och pappa hade saknat sin dotter hon vart överröst men kärlek när vi kom hem. Nu ligger hon och sover så sött och jag ska hoppa ner i sängen jag med och nanna lite kudde.

//see yaaa


Tiger


Oh så mysigt man kan ha det.
Världes mäst skumaste katt.
Sover i handfatet driker vatten ur
kökskranen springer i i dushen efter man dushat.
Ska vara med överallt. Han hätsar hunden genom
atakera tyson sen springa iväg.


Söta rara Anna.


Pressent


Annas Faster och farboro var i Paris och när dom kom hem fick Anna en liten pressent ett par jätte söta strumpor
Så himmla söta tack så mycket.

Bilstol.


Anna har nu fått en ny bil stol då hon vuxit ur den gammla så i gåt var jag och köpte en ny som kan andvänad upp till 25kg och kan vänads famåt sen och man kan även ha den i baksätet om man vill. Men den var himmla bra.

Anna sitter själv


Se Anna kan sitta själv och hon är bara 4,5 månad hon är så duktig men det är bara korta studer hon sitter helt själv men hur länge som hälst om hon har lite stöd.

Choklad


Har letat efter denna choklad väldigt länge jag och en vän har letat som tokar överallt haft kontakt med företaget för veta var den fins dom påstår att dom ska ha den här i haninge men inte hittat efeter mycket om och men hittade vi den på city cross i kungens kurva köpte en förpakning och ångarde sennare att jag inte köpte fler då den var så himmla jätte god. Bland den godaste chokladen jag ätit hittills. Ps den tog slut snabbt då jag är en galen choklado man.

Älskade Anna.


Älskar min underbara dotter så mycket.
Hon bara växer och växer uppe i 9kg och med tårar i ögonen rensar man bort kläder som är för små.
Men det är väldigt kul att se utväkligen på henne den 21/9 så lyssnade hon till sitt namn första gången. Och sen en tid tillbaka hittade hon händerna och nu när hon har tråkigt så tittar hon på dom och lixsom leker med fingrana. Hon har även börja skratta mer och mer och det är så härligt att höra henne skratta.
Just nu sitter hon i sin hopp leksak och bara älskar den det låter och blinkar hon bara skricker till av lycka.
Men en liten rolig händelse här hemma var nog när Pappa upptäkte att bajset har ändrar kosistens det var inte populärt hoss pappa och mamma fick rycka in och tvätta rumpan medans pappa hurklade på toa.
Men han kom och gjorde det sista då anna bara älskar när det är pappa som bytter blöja på blöjfabrinken som han brukar säga.

Ha hi ho...


Var på sjukan för nån vecka sen nu när gubben var sjuk. Tittade upp på datorn med ett försök att hitta nåt roligt i rummet var ju ganska tråkigt att sitta där. Ser då denna på dataskärmen och läser var bara tvungen att ta en bild. Säger bara hahaha. smarta människor.

Stolt pappa


Här har vi pappa som älskar sin dotter. Se så fint dom mathar varandra hihi. Vi är på väg till stockholm crusing.


Semester


Saknar Öland och byxelekrok vill sanrt ditt igen var så himmla mysigt. Men nästa sommar blir ju roligare då Anna är större och föstår mera. Ska bli så roligt när hon blr stor. Men som sagt vill tillbaka snart igen.

Mina syskon och jag.


Mina älskade systrar var på ett besök och anna tycker det är jätte roligt när dom kommer och hälsar på.

Hoppilihopp


Anna har fått en leksak som hon bara älskar att hoppa i. Den låter och blinkar och det är jätte roligt. TAck för den fina pressenten.

Vänner

Vänner

Hur skulle man klara sig utan vänner. Min åsikt kanske inte så bra, En vän behöver man när man är ledsen en man kan lätta hjärtat för. En man litar på och kan prata med. Och ha kul med och kunna roa sig med göra saker med shoppa, Gå på bio, Tjej kvällar. Och så mycket mer. Nån man kan ryma iväg till om det händer nåt tex bråkar med killen eller dyligt. Och självklart är vissa vänner närmre hjärtat än andra.

 

Vänskap är en relation mellan personer. Denna relation kan grunda sig i tex pålitlighet eller kärlek . Många menar att man i vänskap ska kunna lita på varandra och kunna dela hemligheter utan att de avslöjas.

Vänskap anses som det finaste bandet mellan många personer i världen.

Eftersom de allra flesta forskarna (psykologiska som biologiska) menar att människan är ett flockdjur, och behöver sociala kontakter med andra människor, så är vänskap väldigt viktigt.

En vän är en människa i vars sällskap man vågar vara sig själv i.


Anna Bara växer.

Anna växer så det knakar hela tiden. En gång i tiden var ju hon så lite och söt nu är hon lite större och söt. Om tiden ska gå så hära fårt kommer hon vara 18 och flyttat hemifrån sanrt ju. nä hon ska alltid vara med mig.

Semester

Hade en underbar semester på öland. Var på en camping i byxelekrok. Så himmla mysigt med husvangs semester. Typiskt svensson liv.  Anna trivdes bra så nu har hon vart på två öar Åland och öland va roligt hon är berest. Nästa år blir det väl samma resa igen hoppas iaf saknar öland så himla fint där. Tyson var över lycklig att få springa och bada. Nästa år blir dte väl änu roligare så anna är större och kan gå. Skönt att vara hemma igen men mycket tvätt vart det städat som en tok här hemma men nu är det rent och man kan sitta och ta de lungt och njuta av söndagen.

Anna 3 månader

Anna 3 månader.

Här är det jag som bestämmer!

 

Var på BVC i dag och fick lite vaccin oh det var inte roligt hon skrek hela vägen hem.

Och väger 7,4kg och är 63 cm lång stor tös man har. Blir dyrt med kläder då hon växer ut dom väldigt fårt. Tur så har vi min kusin som har en dotter på 1år som hon får ärva kläder av. (Tack kusin) Är så stolt ärver min lila älskling som du älskar att stå upp ja med stöd så klart och sitta är jätte roligt vill inte ligga ner då ser jag ju inget.


Dagn efter


Dagen efter dopen Anna sover som en klubbad säl vart mycket för henne. Men nu ligger hon iaf och sover och växer. Hon behöver denna sömn och hon är ju så söt när hon sover.


De första riktiga skrattet.

Lilla Anna har skrattat förr små söta rara skratt men idag 31/8-09  när pappa kom hem och börja grimasera och leka så kom det gurglande jätte söta riktiga skrattet så underbart att höra henne skratta han är så go och så är hon pappas lilla flicka och kommer nog alltid vara det men mamma har än den bästa maten så länge iaf.


Dop


Dop 29/8-09 Anna Elina Björck