Bästa

Jag är en sån person som har mycket känslig hud och får jätte lätt klåda och utsalg ja av nästan allt. Svårt att hitta ett tvättmedel man kan tvätta sinna sängkläder i utan behöva göra extra sjölning hela tiden. Kom över denna produkt och är super nöjd än så länge inga problem. Och sen är det så klart bra för barnens känsliga hud. Ja ibland trilar man på saker som är bra. Och drygt var det man behövde inte alls ta mycket så min förpakning på tre kg lär då räcka länge och det är bra då vi här hemma tvättar massor då man har en skitig gubbe och två små barn och djur som ja det blir mycket tvätt och då lär jag kanske kunna spara in lite pengar med och det är ju aldrig helt fel.



nykvarn




Vi tog oss en natt i nykvarn och hälsade på mamma och pappa.
Anna blir så glad leka med theo och med mormor och morfar.
Fick även en snabbt hej av syter och henke som var på vift från sjukan där dom är med lilla saga som ska vara där i 10 veck Stolta är dom iaf.
.


Klippt




Min kusin är jätte duktig frisör och hon hjälpte mig bli av med barret. Haft jätte långt hår länge nu och jag ärligt så lesnade jag på det och min kusin kom till räddning. Många trode jag hade lös hår men nej det var mitt hår jobbigt att ta hand om. Tar så lång tid att tvätta och trorka. Men nu har jag iaf en lite enklare frisyr man kan leka med. Tack kusin.


oskar


Älskade Oskar växer så det knakar och blir bara större och hungrigare han rullar runt här hemma på golvet det gäller ha ögon i naken för vips så får han för sig att rulla i väg och han är bra på det. Han pratar eller jollrar massor.Han fick även i veckan träffa Melvin min kusins son och dom tyckte det var jätte roligt att titta på varandra. Ja Oskar är en söt liten pojk.


På besök i väsby


Jag och barnen åkte över till min mormor och morfar och hälsade på och stannade i två dyngn och hade det jätte mysigt. Anna fick leka med sina tremäningar men vi säjer kusiner eller ja kusin barn. Hon hade jätte roligt. Och vi alla smaska det i oss en bamse familjepizza. Och självklart glass i stora lass.


Tiden flyger i väg

Oj vad tiden går fårt Oskar är nu fyra månader och är en väldigt aktiv bäbis. Han rullar runt på golvet som en galning magen till ryggen från ryggen till magen och nästan kryper i väg han leker i babygymet och skrattar åt sakerna han utforskar allt han hittar. Och han blir jätte glad när Anna leker med han, Hon ger han saker klappar honom pratar med han och han skrattar och ler. Han älskar att få stå upp. Han bara ler och skrattar när jag holler honom i famnen så han står han blir så lycklig. Ja det går unadn samma för Anna hon kan så mycket. Hon vet vad rektangel cirkel fyrkant triangel är och hur dom ser ut och hur man ritar dom hon kan räkna själv till 13 och ibland 15 och med hjälp änu längre så klart. Hon kan massa ord som jag trodde skulle vara svåra för henne som mjölkersättning. Hon är väldigt smart och löser problem snabbt vill hon ha en kakka på köksbänken springer hon och hämtar pallen och vips så har hon kakor. Hon är en hejare och hjälpa mig att baka. Ja hon gör mycket själv. Hon kan ta min tele och ringa pappa. Hon är en hejare på pappas tv spel. Ett bil spel man kör med ratt ja hon är duktigare än mig. Hon är grym Hon älskar blodpudding hambörjare och korv. Ja hon kan alla bamse figurer hur dom ser ut och namnen. Hon vet villka alla i släkten så klart hon mins alla på dagis. Ja jag kan holla på i evigheter. Mamma stolt. Spesielt när hon kommer och kramar om mig och säger älskar dig. Hon är vläldigt kärleks full. Älskar mina barn.