Första advent


Ja då var det snart jul igen och vi firade advent med glögg och pepperkakor. Gudfar var över osso med sällskap. Älskar advent staken vi har. Påminer mycket om barndomen. då julen var något alldeles extra. Men med tiden försvan det och jag hoppas att det kommer tillbka nu när man har lila Anna.

Anna älskar sin gå stol hon fått från sin farbror och kusin. Och snusdosan är fylld med popkorn opopat så klart och igen tejpad. Och den är en riktig hitt.


Annas första tand

Nu har Anna fått sin första tand. Längst fram under käken till höger där sate sig den allra första tanden. Gud snart har hon alla tänder och springer och hoppar oj va tiden går undan.


Älskade Anna.


Min älskade Anna blir bara strörre och strörre snart 7 Månader. Tiden går så fårt.
Här sitter hon och leker med sina nallar. Snart sova dags.


Nu är det jul igen....


Dags för julbak snart är det första andvent och julpyntet ska fram baka lussebullar och dricka glögg. Har börjat med julstäd ordenligt städat ska det vara. Ska börja baka lite lussebullar och annat gott. Det ska bli änu roligare nästa år då Anna kan vara med och baka pepperkakor och andra gå saker. Så i år blir det ingen julgran men nästa år ska Anna få en jätte fin liten gran.

 

Anna bara växer och lär sig mer roliga saker hon sitter jätte stadigt nu och rullar runt och villken dag som hälst börjar hon krypa. Och massa roliga läten kan hon burr ahh gagga daa och mycket mer jätte roligt att lyssna på henne när hon leker med sina nallar och pratar med dom.


Vi sover så skönt


Anna somnade så fint i sinbarnvang var varmt och skönt vid öppna spisen. Så mysigt. Men hon kan ju ligga på alla möjliga sätt och sova ingeting är omöjligt.


Tankar

Sitter och tänker lite på hur jag ska lösa ett problem jag har, Jag är nämligen rädd för spöken undersängen än i dag. Hur löjligt som hälst men ibland kan jag bara inte sätta ner foten på golvet under natten. Jo det kan jag men det är obehagligt. Så då till mitt problem när min dotter blir större och hon inte kan sova för det är spöken under sängen och man måste titta och skrämma bort dom innan hon kan sova hur ska jag våga det. Tur som är har jag några år på mig och träna bort min rädsla. Men ändå uuu tänk om det är ett spöke under sängen. Nä skämt och sido dags att växa upp och jaga ut dom dära spökerna.


På besök i nykvarns skogar.


Bada



Mormor badar Anna och det var jätte mysigt att sitta i diskkon och plaska varm och skönt. Roligt att se alla leksaker flyta omkring.


Besök.

Haft fin besök idag kom syter över med din sambo och sa hej och vi såg på film 2012. Och självklart var hundarna med. Maja och kissen hadde arga leken dom bara stirrade på varnadra ett bra tag men sen vart det bra. Hade bkat kladd kaka och cocosbollar smaskens. Anna var jätte glad och få se sin moster. Nu ska vi ta det lugt efeter fin besöket åkt hem och se på Mad max med Mel Gibson. Och nanna Anna som varit vaken lite väl länge.


Sjuk

Sitter här hemma ensam med Anna och är förkyld blä näsan rinner är trött och sliten och sambon jobbar natt.
Anna mår bra hon är lite små förkyld hon med men inte lika dålig som mor sin. Hoppas hon klarar sig bättre.

Önska jag var frisk.


Älskade Anna.





Action Meet Mantorp 2004


Hitta mig själv på internet. Var en gång i tiden då man var ung och dum. Jag och en vänina fick leka model på lite bilar och alla bilder fins kvar hjälp. Här en en av bilderna mer bilder fins att se på sportbilen.se


Hösten är här.

Anna har blivit förkyld igen stakarn ingen kul med regnväder kallt och blött. Annars så växer hon som hon ska och lär sig nya saker hela tiden. Och Anna tyckte det var jätte kul och få träffa sin syslingar. Oh lilla Anna har varit lite risig i mgaen hon har släpt väder hela tiden urk va hennes fisar luktar blä hihi.

Höst mörkret har kommit nu och det är så tråkigt med mörker hela tiden mysigt iof med levade ljus i mörkret. Och snart julafton ca 50 dagar kvar ska bli kul att se lilla anna slita i pappert för det är ju papret runt klappen som är roligast. Ska bli kul att få köpa lite roliga klappar till henne.

Anna är så söt.



Alla söta djuren omkring mig


Kelly och Tyson

Tiger, Besi och Nikita

Maja


Några av våra bilar.






Här är några av våra bilar vi haft genom tiderna.  
Just nu har vi bara 4 bilar två i garaget en vovlo 740 och en vovlo disel. Vi kör med en varsin 855a


Morfar 75 år





Min älskade morfar har bilvit 75 hela år och still going strong. Hela slägten samlade hemma hoss mormor och morfar med god mat och glada släktingar en helt klart lyckad kväll.



Var ju även Alla helgona dag så det var spöken i källan det kunde Lukas intyga om. Och morfar stolt med alla sina barn barns barn.


R.I.P

Var på farfars grav och täde ett ljus på Alla helgons dag. Det var så fint på kyrkogården med alla blommer och ljus som log vid gravarna. VAr även på Skogskyrkogården och tände ljus för sambons släktingar. Det var så himmla fint där med alla ljus som var tända var som en hav av eld nästan var värkligen vackert. Mines lunden var heltäkt med ljus var så varmt att stå där. Och så många som var där. Anna bara titade omkring sig hela tiden och var facinerad över allt hon såg. Vila i frid alla älskade.




Sambons Farmor och farfar och Gudmor.