Smärtklinik

Har haft turen och kommit in på en smärtklinik på karolinska i Solna. Ska bli kul att få börja där och lära sig hantera den eviga dumma envisa smärta. 
De är långa köer att komma in och långa köer att få börja men de är värt väntan. Att få lärdom att hantera en smärta och kunna bli fri från mediciner väger upp väntan.
De ska bli kul iaf och se hur dom jobbar. Och att få träffa andra i samma sits. Ser framemot de. 

Oskar och K-G

Oskar har blivit så modig oh vågar hålla gojja nu. Lite läskigt är de men de går.

Buzzador

Nu är de dag att buzza om Dove en härlig shampo och balsam. Dove oxygen ger liv till ditt håt säger reklamen och jag måste hålla med. Jag var skeptiskt först men när man provat själv vart jag förvånad hir bra de faktiskt var och gjorde de de säger att den gör. Impad faktiskt. Härligt med produkter som gör vad de sägs. Jag kommer defensivt använda ligger av detta fler gånger.  Helt klart nöjd. Och tack buzzador för att jag fick chansen att buzza om detta shampo. Alltid lika kul få vara en bazzadot och få buzza. 

Smoothies

Smoothies mixer. Här hemma är vi lite fanatiska i smoothies och gör de rätt ofta. Så när jag fyllde år så fick jag en slant självklart så köpte jag denna fina mixer så man kan mixa goda smoothies ich dricka direkt ur flaskan lätt och ta med. Prefekt för oss. Nyttigt med smoothies med och så roligt att blanda olika smaker. Anna och Oskar älskar dricka de. Och de är toppen när man är sjuk eller har ont i halsen. Skönt med en iskall drink. Jag är super nöjd över detta köp. 

sjuk stuga

Ja vi har klarat oss länge från att vara riktigt sjuka men för några veckor sen fick jag och barnen influensan. Jobbigt och påfrestande. Nästa månad vänd händer ju vi alla blir sjuka igen. Först Oskar som vart rätt dålig sen vart de jag oh senare gubben som vart riktigt dålig och låg i sängen i tre dagar utan att komma upp. När vi alla börja bli bra då vart de Annas tur. Hon vart dålig på fredagen så hoppas hon bli bra till tisdag iaf. Hon värkar bara åkt på feber. För hon är uppe och är glad och rätt så pigg. Vara sjuk är inte roligt alls. Tur att alla inte blir sjuka samtidigt utan i omgångar. Så man kan hjälpa varandra. Snart sommar då brukar man slippa vara sjuk så mycket som man är vinter halvåret. 

infektion

Jag har haft så jävla otur de senaste dagarna. Mitt bränsår fick jag infektion i och de där förbannade nageltrånget. Haft så jävla ont. Och till slut vart jag dålig ont överallt hängig trött sliten visste inte vad ja skulle ta mig till jag orkade värkligen inget. Fick lov ta tag i de och ringa våden. Fick komma till närakuten och fick konstaterat att jag har en värsting till infektion  pga av dom såren. Vart sår tvättning och omläggning fick beröm för jag lyckats så bra med min omläggning men hon ville göra de och så hon kunnde se hur illa de var. Och de var illa mycket var och skit.  Antibiotika kur i några dagar och mycket vila. Och de är inte min grej att vila jag vill städa får abstinens att sitta still och inte få städat. Själv klart har jag städat lite disken tyckte inte jag var så ansträngande. Men de tog på krafterna. Så nu bara vila upp sig och hoppas på bli bra snart.

K-G

Ja våra fina goja klas-Göran börjar de bli riktig goja av han börjar bli mer och mer tam men har man levt de liv han haft innan fäster jag honom. Men han är glad väldigt tystlåten av sig förutom dom gånger jag är själv med honom då kommer de lite fågel läten från honom. Ska bli kul om han lär sig prata ord men jag är nöjd om han är nöjd och glad. Han älskar sina jordnötter och Anna och Oskar brukar då ge honom de och han är snabb och komme och hämtar nötterna oj barnen blir så glada att då mata honom. Små fjunisarna jandom är glada och de är framsteg med dom med. Nu kanna ta in handen och klappa loke utan några större invändningar. Kul när de får framåt. 

De händer mycket nu.

Anna är så duktig och har lärt sig knyta en knyt själv nu och hon är så stolt. Oskar går på pottan  och är så duktig. Dom växer upp och blir så duktiga och självständiga. Dom kan så mycket. Mitt i alla bråk och trots så är dom så duktiga. Dom lär sig sig och kan så mycket. Och jag är så stolt som mamma. När dom gör rätt var man att man gör bra saker som mamma. Älskar att vara mamma att få se hur livet formar dom. Och när dom lär sig nya saker vet man att man gjort rätt. Livet som mor är bäst.  

Trött

Denna natt var jobbig. Svårt att sova bara flacksat omkring och gubben som är sjuk sparkar och har sig och låter som en trösk verk. 
Barnen sover gott iaf Oskar vaknat en gång och ville att jag skulle sova med honom. Så där vart jag någon timme med. Sen fick jag ont så då vart de medicin. Nu ligger man här och bloggar om skiten. I mor

gon nej idag blir de ta barnen till dagis och sen vila lite för sedan åka till smärtakliniken och hoppas på bra feedback.ska bli skönt få börja där. Dom jobbar inte som alla andra smärtakliniker här stävar man att då bort all medicin för sedan kunna hantera smärtan och förstå den. 

Hoppas få bort oxynorm en snart den ställer till de så mycket för mig. Trött ryslig oh lite vimsig. Hoppas på träffa andra med snarlika problem att få prata med och dela erfarenheter med. Ja de kan någ bli bra. 

Väntar in lite rimisser med. Hoppas på att detta kan bli ett år då jag får må bra och komma på fötter. Jag vill ju kunna vara ute länge med barnen och leka. Inte sitta inne och tycka synd om mig själv. Nä detta ska få bli mitt år. 

klantig

Ja är så duktig och tyckte att om jag drar i gång stekpanna på full fräs så går de snabbare tre första hamburgare gick så fint sen tappar jag dom nya som skulle i och då stänkte de rätt mycket fett upp på mig en stor blaff på handen andra gradens brännskada och flera droppar på bröstet, halsen och hakan aj aj aj aj. 

De gjorde ont fick ligga med i på mig i soffan i två timmar innan de kändes okej. Men efter försökt ta hand om de själv fick jag ta och gå till distrikt sjuksköterskan som var jätte vänlig och la om de fint. 

Får ta och lägga om den en gång omdömen och tvätta rent mycket var som kommit men hoppas på att de blir fint snart så de inte bli en infektion. Men de får bra. Får skylla mig själv när jag är klantig. 

Socker beroende

Socker eller rätter sagt godis mestadels choklad är min last. Jag har ett beroende ett starkt behov att sötsaker i alla dess former. 

Försökt bli kvitt de man många gånger flit tillbaka till mina gamla rutiner. Många säger att de är fjantirier men nej de är de inte. Får som en känning och skakar i hela kroppen mår ila och får yrsel när jag försökt ta bort denna bov. 

Läst massa artiklar och de käns skönt att veta att man inte är ensam och att de inte är de enklaste att detox bort. Men jag har gjort ett val att ge mig an denna best och tygla den. 

Och jag började smått och dra ner och i går tog jag endast en liten bit mörk choklad för tämja besten och de är en stor grej för mig. 

Jag är den som alltid har något gott med sig i fickan eller gömmer sötsaker så barnen och gubben inte skulle veta eller se. Man skäms att man är fast i något som dumma som socker.

Men jag har gjort mitt val att försöka sluta med skiten och endast njuta av 70% choklad när de är som värst. För sedan hoppas på att bara hålla mig till den 70% chokladen.

Ska försöka med detta för sedan mitt I allt börja röra å mig mera och börja leva mera hälsosamt liv. De är ändå ett måste när man har en kropp som inte är okej eller topp trim. 

Nu ska jag försöka och snälla alla runt om mig ni behöver varken jävlas eller heja på. Låt mig bara köra mitt race så är jag nöjd. Och den som vill får gärna komma och promenerar i vårsolen med mig. Nä nu jävla ska vi försöka vända på pannkakan och se till blir sund.