Trött


Var ute på shoping runda och handla skor till Anna. Och på väg till ica vart hon trött och somnade.
Och hon sommnar nästan alltid så hon sitter hon är bara för gå. Men inne på ica försvanna pierre och Anna och kom sedan och la massa saker i vagnen lek saker vad annars. en tunnel och en sköldpadda med krumelurer.
Anna glad och belåten.

Stövlar


Det vart en riktigt rängn väder så vi åkte och handla det ett par röda stövlar
till Anna så nu kan hon hoppa i vattenpölarna hur mycket hon vill.
Och kunnde gå i dom utan problem. Hon vart så lycklig.

Tränning

Var nere på gymet som vanligt och idag fick jag med mig min älskling.
Jag lyckades få med han på ett pass med core en träning som man trännar mage och rygg på och får bätte hollning av. Halv jobbigt med inte för svårt och han klarade av alla övningar utan problem. Där ser man.
Anna var på barn passningen och lekte ich hade roligt. Sen en skön promenad hem i solskent och svala vindar.
Har nu på¨en månad gott ner sammlagt 7,5 cm och väger nu iaf under 70 sträcket ska ner till min vikt innan Anna födes. Och sen få kondition och må bra. Får se om man får med sig älskligen på fler grupp pass annars trännar ju han bara själv. Nä nu är det dags för mat hej hopp.

Sommar morgon


Gick ut och åt glass och lekte lite ute i det fina vädret Ann avar nöjd som vanligt med sin hink och spade Vi åkte tre hjulingen och gick om kring och plokade kottar. Varmt och skönt ute. Mysigt. Nu ligger hon och sover sin skönhets sömn.

Annas trehjuling





Vi tog en sväng ner till centrum fram och tillbaka och Anna hade jätte roligt på sin nya trehjuling många förundrande blickar vart det. Roligt var det iaf. Anna bara älskar den.

Pappa bäst


Anna satt och lyssnade på musik med pappa framför datorn och skrattade och hade jätte kul en bra stund och vart då trött och sov en bra stund i pappas trygga famn.

Annas nya leksak


Mormor och morfar kom hem från sin lilla mini semmester och hade hadlat denna lila roliga trehjulig som man kan holla i och styra bakom så om Anna syr åt ett håll men vi ska åt ett annat så svänger jag med pinnen där bak smidigt och smart och Anna bara älskar den hon åkte runt hela kvällen på den och när man går in så spriner hon fram till den igen och vill upp. Så det blir ännu en dag med denna leksak ute i det fina vädret.

Utflykt


Tog eb liten sväng till Haninge och hadla lite kläder till Anna och sen en sväng till Annas kusiner och sänga hej Men Anna vart lite trött och sommnde på soffan. Vi grillade rejäla köttbittar mumms va gott med grillat på sommaren.  Och Anna åt kokos bollar så hon kräktest så går det när man trycker in hella bollen Är huvet dummt får kroppen lida.

Glass


På vägen hem från gymmet fick Anna en glass för hon är så duktig på barnpassningen hon är så snäll och leker så glatt med dom andra bra träning till hon börjar på dagis till våren. Mumms gott med glass. Själv helt slut kört på core passet första gången jag prova och ja det var kul och jobbigt. Snart börjar semmestern för min älskling då kan la familja ha jätte roligt i hela tre veckor.

Kotte jakt


När vi kom hem från gymet ville Anna inte in utan springa till boulbannan och plocka kottar.
Hon gick om kring och plockade en kotte sen rn till kasta den andra plockade en ny osv.
Men roligt var det.

Varmt


Äntligen har vi fått en varm och skön sommar med riktig värme Men vissa tycker inte riktigt om denna värme Anna är inte så glad över värmen och ja hon dekade och tyckte det var lite väl ljust ute =)
Hon är en lustig liten tjej en härlig blanding mellan mor och far.
Hon är ändå glad i värmen de är bara att hon blir väldigt trött men hon har enegi att leka i mellan åt.
Och snart är det semmester ska bli skönt att få vara tillsammans hela familjen i 3 veckor.
Då ska vi hitta på massa roliga saker. Men nu njuter vi av sommar värmen mäst vi har den.

Va taskigt men roligt.


Jag tycker det var lite elak att göra en parodi på en sån bra film men men i usa får man lov att göra vad man vill. Den går på bio nu i usa så den kommer väl snart till sverige


Citat



Om man tänker efter en stund kan det hända kommer fram till ett mycket viktigt beslut.
Nalle phu

Skärckfilmer

Jag är en tönt när det kommer till skräkfilmer jag skricker hoppar högt och blir jävligt rädd medans alla andra skrattar åt mig. Men jag lever ihop med en skräkfilms fantast inte det roligaste när jag inte klarar av att se en skräkis utan att få mardrömmar. Men hittade iaf en bra sida som rekomendrade skräkisar. www.skrackfilm.se
Jag är ju lite ab ett pocko som ändå vill se det flesta filmer lite kul är det ju bli skrämd.

En liten lista med skräkisar:

Voice
Dragonetti the ruthless contract killer
Insane
Brain Dead
The Grudge 3
The Unborn
Survival Of The Dead
The Wolfman
Mega Piranha
The Crazies