Kärlek


Anna och tyson har blivit väldigt kärleksfulla tyson bara älskar när Anna kommer och klappar och lekjer med honom och Anna bara skrattar här Tyson slikar på henne. Dom är så söta tillsammans. Och denna bild tog jag i dag då Anna sprnag ut i hallen och jag efter och jag smälte och tog telen och klick så förevigade jag deras kärlek.


Sommar och sol

Skönt med sol och äntligen riktig sommar värme. MAn kan lägga sig ute på gräset och se när dottern springer om kring och utforskar allt. Fått mig lite färg osso (solbränna) dok så kliar det ganska så mycket då jag har solalergi tråkit nog. Men idag fins det mycket krämer som lindrar. Men skönt ändå att ha lite färg var även nere i vh centrum idag och fixsade mina ögonbryn. Köpte mig även en blonderings spray så jag kanske blir lite mer naturligt blond får se om det funkar ska väl ta mig till en frisör snart igen mitt hår växer så fårt och det blir så tjokt jobbigt på sommaren. Och i morgon är det gymet igen. Nä nu ska jag mata dottern och leka lite med henne.

Söndag


Var ute på en lite mindre bil utfygt i söndags.
Vi åkte och hämta Annas farbror från en liten Ö. Sen åkte vi och stor hadlade.
Sen hem och städa lite.
Sennasre ut och spela tenis och Anna var bollkalle. Hon sprang och hämta alla bollar.
Sen somnade hon till maten och sov som en stock hela natten.


Midsommar

Midsommar på landet helt klart mys pys med sång och dans alkohol förtäring och god mat.
Anna vann på choklad hjulet och sen en godis påse i fiskedammen. Hon sen dansade hon runt stången med morfar. Vi alla hade det jätte trevligt. Men det var skott pengar på min sambo då dom hade fått förs att raka honom så ha skulle ha en stjärna i huvet se va alkohol kan göra haha. Och granna mitt i mott popade musik för alla som vanligt men mitt i allt börjar som spela nån taaliban musik bönrop som hördes över hela stället och vi var ett gäng som inte tyckte om sånt och då höll dom på vaje halvtimme hela dagen och natten.
Annars var det helt okej och mysigt men det är skönt att vara hemma igen. Med ett kylskåp fullt med cocos bollar  från rosslags stopet mumms.

Lekparken



Jag och sandra tog Anna och gick till lekparken en stund. Anna tyckte det var jätte roligt att gunga hon skrattade högt av glädje. Kanan var rolig den med och tunlarna var lite läskiga. Men de var roligt iaf skönt när det är svalt på kvällen och Anna blir trött så sover hon så gott sen.


Stark

Känner mig pigg och stark har ju börjat träna spelar tennis minst två gånger i veckan mäst på skoj, Sen gymet 3 dagar i veckan. Har sendan en tid tillbaka även slutat med läsk, godis,chips osv. Och detta har resulterat i att jag gått ner ca 7kg. Mer ska bort sen blir det bara hålla igång och hålla formen och få kondition och bara må bra. Det bästa är ju att dom har barnpassning som jag vart och försökt vämja av Anna med och det gick jätte bra idag hon leka med dom andra barnen och var glad tills mamma var färdig. Cyklade idag i 43 min det känndes men sammtidigt skönt att få röra på sig. Bränt över 300kalorier idag och cyklade nästan 1,5 mil.
Sallad till lunhen och ett glatt humör. Nu ska jag ta och leka med dotterna och ha kul.


Tennis



Som vanligt är Anna domare när vi spelar tennis. Anna är även bollsammlare hon går och sammlar på sig alla bollar och kastar dom till pappa endast =) Mamma får springa och hämta. Skönt iaf att röra på sig ordentligt. Sen blir der gymet där i mellan. Har ju redan gått ner ca 4 kg och det känns toppen.


Träning

Jag har blivit jätte duktig den sennaste tiden har jag varit duktig på promenera med dottern. Och sen när värmen kom började vi med tennis. Det är ju tydligen väldigt nyttigt att röra på sig.
Så har även nu varit och börjat på gym känner mig oerhört duktig klapp på huvet =)
Ska strax ner och lägga upp en plan för vad som är bäst för mig.
Ska bli så skönt att komma i from efetr gravidetetn och desutom kunna vara i from till bröllopet.
Men som sagt komma ifrom och ha en god hälsa är prio ett.

http://www.fokusfriskvard.se/


Anna

Som på bestälning kom åskan också det började med reng sen haglade sen pang bomm. Jag som vanligt rädd och hoppar till medans Anna undrar varför mamma väsnas så. Anna är värkligen rolig nu när hon går hon hittar massa roliga saker över allt och det fins så mycket mer att utforska nu.
Men man får jaga henna över hela lägenheten nu. Oj va hon hittar saker, saker jag inte äns viste jag hade.
Och många mera ord kommer nu som här om dagen sa hon kaka. Är så roligt när det händer saker.


Annas pressent




Anna fick en sulky i ett år pressent av mormor och morfar.
Men som vart lite försennad så den kom idag så mormor och moster till Anna kom över och vi tog och strosade lite i VH centrum. Mysigt att vara ute och bara göra nada när solen värmer. Tho var nöjd och sov nästa hela tiden mysigt att få träffa sin syster son han är så himmla go.
VAr även nera och fixsa medlemskap på gymet så nu är det allvar på den fronten har redan gått ner 3,5 kg på att bara sluta äta snask. Och nu med lite tenis och gymade ska jag ner till mmin mål vick och sen bara hålla igång för ha en god hälsa och så är det ju grymt skönt att röra på sig.


Anna är domare.



När vi är ute på tennis planen och spelar är Anna dommare och håller räkningen på vem som vinner och inte är det mamma. Pappa är bäst.


Sommar


Mamma min skickade en härlig sommar bild. Såna hära bilder gör att man saknar landet.


Theodor


Saknar min systerson lilla Tho min lilla chokladpralin som jag kallar honom.
Han är så snäll och go och lever livet som en helnöjd liten Theodor bara kan.


Hämta hem Anna



Hämtade hem Anna idag efter hon varit hoss mormor och morfar och hon somnade rätt snabbt i bilen hem. Men hon har haft fult upp med besök och lek hela dagen lång. Hon har fått gosa med thodor sin kusin. Och hon fick träffa sin syssling Nelly med en kärleks full liten tös som ni ser på bilden. Hon är bara för go Nelly.
Anna har iaf haft det toppen medans mamma fått en barnfri helkväll.


Kizz





Snaka om häfdig konser grymt bra.
Älskar deras musik så härlig.
Och deras konserer är ju så coola dom flyger upp i lufften det smäller och dom flyger över publiken.
Ett fullsatt stadium grymt mycket folk. Och jag var bara hänförd nästa hela tiden.
Tyckte vi fick rätt bra sittplatser.
Om dom skulle komma igen då är jag på plats igen. Hel lyckad kväll kan jag lova.
Jävlar i havet säger jag bara fan va jag är nöjd.
Mustasch var förband sen kom Europe sen vid halv tio kom kizz på senen och spelade i två timmar.
Och när dom spelat klart vart det fyverkerier till tusen.
Fan va kul vi hade det!!


Har förälskat mig i denna låt.


Rock n roll all night


Ikväll gäller de stockholm stadium Here we com. Jag och älskling ska på Kiss och ha lite egentid tillsammans med myspys och rocken roll. Party all night long. Ska bli så kul att få komma ut och roa sig lite. Det var ju ett tag sen. men nu äntligen får vi lite tid för oss kan knappt vänta.


Anna går själv


Det är så roligt när bara helt utan ingenstans så kan anna gå helt själv. Vad förvånnad man vart.
Hon har sen en tid tillbaka kunnat gå längs möbler och om man holler henne i handen. men nu går hon helt själv.
Långa runder går hon och vikar på höften och böjer sig ner och plockar upp leksakarna från golvet och går vidare. Och allt gör hon med ett leende på läparna.


Myspys i Nykvarn



Anna och jag åkte till Nykavrn för hälsa på och ta det lite lungt.
Och självkalrt ville Anna gosa massor med Theodor han är ju så liten som en docka. Helt facinerad av honom var hon. Själv känns det som om man är på semester alla gullar med Anna så man får lite tid till sig själv och bara göra ingenting.
Och Anna blir bättre och bättre på gå utan stöd, Och idag gick hon ca 3-4 meter helt utan stöd. Oj nu går det undan. Snaert springer hon. mammas tjej blir stor.


Mammas lilla lutikurre


Anna har sina ideer om det mästa här leker hon under täcket det är mycket roligt.
Och mamma bara skrattar. Hon är bara för gå när hon har sina ideer.
Hon är en riktig liten lustigkurre.


Annas egna bollhav


Anna min lilla busiga busunge har miljoner av leksaker att leka med.
Men ändå så är allt annat än leksakerna roligare. Som fjärkontrolen eller min mobiltelefon.
Plastburkarna och locken i köket är en höjdare tror det är lite av ett slägktdrag =)
Men ja göra sitt eget bollhav är en hit det med.


Anna 13 månader.


Anna ja är nu 13 månader och livet leker. Anna kan ibland ligga och mysa och se på barnpogram. Om inte så är det ful fart och hon undersöker och leker med allt. Att lägga bollar i en hink sen ta ur sen i igen är en rolig lek. Annars åker hon på sin fina sparkbil fram och bakåt. Och när solen värmar ute så sitter vi ute och äter glass i stora lass. Och vi har våra mysiga promenader fins ju ingen mysigare än att sova i vagnen när mamma puttar på. Ja helt enkelt vi har det super mysigt och kul om dagarna.