julafton



Anna och Oskar var riktigt glada att få julklappar men tomten var lite läskig men inte så läskig. Vi åt god mat och massa julgodis och barnen lekte så glatt med sina julklappar en riktigt lyckad jul. bäst var ju se minerna när dom öppnade paketen. Ja riktigt härlig jul.

julbak



Lite mera julbak. men iår blir de bara knäck och ischoklad kanske blir lite mera gotte till nyår. Fullt upp med städa handla och ta hand om sjuklingar. får hoppas vi alla mår bra på julafton iaf. Anna tycker de är roligt med julgodis speciellt när man får provsmaka. Oskar har bara fullt upp att utforska hemmets alla vrår.

tyson



idag är Tyson hela 8 år och fortfarande som en valp. grattis gubben

sen mys kväll



när man har sjuka barn som inte vill sova får man undeehålla dom på bästa sätt.så i går kväll vart de lite tv tittande och äta lite clementiner. och lite bus och lek tills dom vart trötta och ville sova igen.

bus killen



Oskar älskar bilar och lastbilar och kan leka länge med dom. så då får man hoppas han blir glad av sina jul klappar.

jul igen



Ja då var granen på plats och några klappar. Barnen är överlycklig och tittar på den hela tiden och ska känna och klämma. Ja de är mysigt med jul stämningen nur det jul igen.

nu är de snö o väder



vi är nästan helt insöade bilen ät inte äns en idé att tänka ta. och gå nä då ska man ha varma kläder. idag är dotter hemma från dagis och få vara inne och titta på tecknat.

första advent



Advent ljusen på plats fast i år i köket då Oskar river ner allt från bordet i vardags rummet. Men de blir bara mysigt att tända ljusen till frukosten.

Jul bak

I helgen har vi jul pyntat och jul bakat massor vi gjorde massa peppar kakor ett pepperkaks hus.och lusse bullar 
så klart. vi hade jätte mysigt Och oskar han var arbets ledare och såg till att kakorna såg goda ut. Och självklart skulle man testa allt med.