Glugg

Ja nu börjar Anna bli stora tjejen. Tre tänder har nu lossnat och hon växer så de knakar. Och hon ser framimot att börja skolan att få börja "0" till hösten är stort för damen. Och jag som mamma tycker de får lite fårt nu. Snart är mina barn inte så små längre. 

Men Anna är stolt över ha tappat tre tänder och är extra noga att borsta dom nya ordentligt. Och visar stolt upp sin glugg. 

Papegoja

Att ha gojjor ja de är som ha så barn. Himla roligt och gullig tills dom sks test gränser och hitta på hyss. För hyss de är dom bra på. 
Freja har kommit på att om jag flaxar med vingar i maten så flyger de mat över allt mycket roligt. Ja för henne iaf. Disel ja han lägger sig på rygg i maten och ja almänt bara trivs med livet. Så har vi K-G som tycker de är roligt att bada i vatten skålen och gärna flaxa till ordentligt så vatten flyger överallt han storm trivs och tycker de är super kul. Och jag får städa. Lisa hon är den som ska kasta ner allt på golvet. Ja för de som kommer ner tar matte upp och då åker de ner igen skit kul tycker hon jag med i fem min. Ja barnen as skrattar och tycker allt är roligt. Jag med för den delen tills de är dags att städa. 

mini gojja

Här har vi goa söta rara disel en lovebird  (agapornis ) än så länge är se bara jag som kan gulla och ta i han alla andra biter han än. Men de ska vi få bukt med. Mysigt iaf kunna gulla med fjunis. Sen har vi Freja en lite mer tillbaka dragen tjej som jag nu har kommit så långt med att jag kan hålla henne utan att hon biter mig.  Hon blir mer och mer nyfiken men inte lika mycket som disel som ska va med mig överallt.

ACDC

Gubben tycket de var dags att komma ut lite så han beställde ACDC biljetter i början av året. Förväntansfulla och glada och dagen kom då de va dags men inga biljetter hade kommit. Gubben ringer företag han köpte biljetter av som i sin tur livade att dom skulle komma i tid men de litade jag inte på och vi titta runt och hittade två nya biljetter som vi köpte fårt som annans. Glada och nöjda inne på arenan ringde företaget som vi inte fått biljetterna av och säger att tråkigt någ så får vi inga. Tur vi köpa nya. De var riktigt bra show att se. Riktigt håll i gång nöjd med kvällen skönt va barnfri par timmar de är inte ofta.  Full satt arena var de med. Förutom 15 platser framför oss konstigt någ.