Nykvarn


VAr och hälsade på i Nykvarn. Anna och Oskar ska ju få umgås med mormor och morfar med.
Det blåste natten innan vi åkte så vi fick stömav brot så då var det ju smidigt att vara hemma hos dom. Anna lekte med kusin hon badet och åt gröt och hade massa roligt och Oskar sov nästan hela tiden.


Anna slutar aldrig förvåna mig

När Anna var mindre och jag skulle bade henne i baljan så tappade hon fästet och gled i baljan så nästan hela hon åkte under vattnet.
Detta gjorde att hon sennare vägrar att bada eller nåt som har med det och göra det har varje gång varit en kamp och få henne i badet eller duschen jag har provat på alla möjliga sett men hon har alltid skrikit och haft mindre panik tills Oskar kom och hon har sett att han badar och att han älskar att bada då har det i sin tid gjort det enklare att få henne att bada och tvätta sig. Och idag förvånna hon mig. Jag tog mig en paus i städandet och satte mer ner i soffan då Anna kommer fram till mig och säger att hon vill bada. jag jag fyller baljan och Anna springer hämta sin nya badleksak hon fått i hopp om att hon ska villja bada hon hämtar lite olicka saker och när baljan är full hoppar hon i och har jätte roligt och plaskar och leker och ber mig gå haha ja hon är för go. Hon satt i badet i en halv timme ja äntligen kanske man kan få henne ren. Bästa julklappen mamma kunnde få ab Anna.


.....


<3


Älska livet

Ja snart är detta år slut vi har bara julen och nyår kvar sen börja det nya året och jag kan inte hjälpa se tillbaka på året som gott.
 Vad man gjort vad som hänt.
Ja vad hände 2011 jo Anna vart två år stora tjejen.
 Gravid vart jag ja igentligen desember 2010 men gick gravid 2011 och ja vi skaffa oss en husvagn och åkte till öland och bode på camping.
 Jag vart fru Björck till världens undebaraste man.
 Och själv klart föddes lilla Oskar.
Ja andra små saker hände med.
 Men för mig har det varit ett bra år.
 Och jag känner mig lyckligt lottad att få leva med min underbara familj älskar dom så mycket kan inte tänka mig ett liv utan dom.
Älskar vakna upp på morgonen och se vad dagen har att erbjuda för utmaningar för en mindre utmaning är det med två små barn.
 Ja mitt liv har börjat jag lever livet som aldrig förr.
 Jag tänker inte se bakåt jag har höjt blicken framåt och jag mår toppen älskar livet precis som det är.


Tänk posetivt


oskar


Oskar bara växerså det knakar och han är så stark och klara hålla huvet uppe länge och han vill gärna stå upp han kan men när han får de vill han försöka gå i väg men det går ju inte så bra. Han vill så mycket men han måste bli större och äldre innan det går hiihi.  Men han är min älsklings kille nummer 1.


Nu är det jul igen


Ja då var julen här igen och det ska bli så roligt att se Anna öppna sina julklappar. det är härligt med julen när man har barn jag behöver inga klappar bara en klapp på axeln så länge jag får se mina barn lyckliga är de det som räknas.


Våran fina husvangne


Älskar värkligen våran fina husvange den är lite och söt och många tittar
när det kommer farandes. Och den räcker bra för våran lilla familj.


Bra film


Ibland dömmer jag boken efetr omslaget och det gjorde jag med en film The boondock saint
men när min syster väl fick mig att se den vart jag fast och nu älskar jag den filmen och även uppföljaren.
Skön film jag rekomenderar.


Rött är sött


Rött hår passa bra nu till jul. Tonade håret här om dagen och det vart lite mera rött än vad jag hade tänkt.
Funderar på blondera mig när toningen gott ut.
Ja vi får se till nästa år vad det blir. Vet iaf att jag måste ner till salongen snart och fixa
ögonbrynen ganska omgående.
Och sen blir det ett nyårs löfte att inte äta godis eller dricka läsk
och börja springa varje kväll med Tyson måste ner mina grav kg
ca 10 kg måste jag enligt mig själv gå ner till mina behagliga 65 kg
Men tills dess ska jag öka lite i vikt till all jul mat och godis
Ha det gött alla.


Lilla söta rara Anna

Anna snodde min tröja och jag vart förvånad när hon kom in och satt på sig den. Var lixsom inte beräd på det haha


En sån miss haha


Och detta bröllop är sponsrat av Ica maxi haninge hahahah...
Så det kan gå ibland nogon glömde visst flytta på påsen. Vissa bilder vart ju lite roliga med påsen i centrum. Den vart med på ett gång bilder men många går att räda genom klippa lite haha. Men många fina bilder vart det med.


Musigt.

Ja Anna har fått smak för rissifrutti men det kan bli dyrt att köpa såna hela tiden. Men det fins lite billigare sätt att själv göra risifrutti köpa färdig risgrynsgrött blanda med vaniljsocker vips risifrutti i stor pak men vill man spara mera pengar kokar man sitt eget grötris och för allt själv mycket billigare lite längre tid men det är ju gott
Och Anna mumsar på för fult och växer och blir stor.


Anna stolt


Anna är stolt över sin lelebror som hon jämt pratar om på dagis och hon ska alltid ge han nappen när han tappat den eller är ledsen och smekar hans kind och säger älskar dig till honom hon är så go om hon fick eller kunnde skulle hon nog bära han hela tiden. Hon vill klappa han jämt och ständigt. Hon kommer nog lära honom allt hon kan och lite till.


Snart julafton


Snart är det jul afton och idag börjar man öppna juklakendern.
I år har vi eller jag kanske rättare sagt att vi ska fira julafton själva som den lilla familj vi är få lite egna traditoner. Och en tradition som fler än jag har är att man måste tittat på kallaes jul innan man öppnar jul klapparna tomte verkstan är ju bästa bästa. Ska bli kul att få se Annas min när hon öppnar jul klapparna.

God jul alla glada där ute i världen.