Busungar

Mina små busungar växer upp så fårt, Dom blir bara klokare och mer nyfikna för varje dag som går, Anna hon kan man aldrig sluta förvåna sig över. Hon räknar till hundra, hon kan mycket mera engelska ord och vill ständigt läsa sig mer. Hon blir mer självständig av sig men vill gärna va med mamma och pappa och se vad vi gör. Hennes fantasi flödar och hon hittar på egna låtar och berättelse. Hon gör så mycket roliga saker och duktig på pyssla. Oskar ja han hittar alltid på egna och nya lösningar på sina problem och de är alltid lika kul att se hur han löser dom han är snabbt tänkt visst han är bråkig men ändå så smart. Han gillar få utmaningar och just nu är han väldigt kreativ och bygger sig i lego de han vill ha som tex en bensinstation. Ja och nu börja de släppa på orden nu kommer de mer och mer och man kan börja ha små diskussioner med han. Jag älskar mina barn och de är kul att se hur dom växer upp och blir egna individer. Och hur dom faktiskt kan leka med varanda långa stunder utan bråk. Man blir stolt att se hur duktiga dom är som tackar för sig utan att man bett dom. Att dom städar undan efter maten. Och hur mycket kärlek dom ger än. Mitt i allt ska dom komma och kramas, de är så gulligt. Älskar verkligen mina underbara barn. 

2014

2014 trodde jag skulle bli ett okej år, Men det vart halvdann. 
de va kul börja året med att ta upp studier och plugga till ekonomi administratör och få träffa nya människor. Men detta år vart de många som lämnade oss för tidigt. Vart mycket att kämpa för. Mycket som hände och i samma veva vart de mer problematik med min mage. 

De som började sommaren 2013 åkte in akut pga magsmärtor som sig visade sig bli kroniskska och efter 8 olika röntgen massa blodprover och undersökningar lede fram till en operation som visade sig med att jag har en himla massa sammanväxningar runt om i buken som sitter ila som dom tror bara tror kan vara grunden för smärtan. 

Så nästa år blir de få till smärtkliniken för lära sig hantera skiten. 
I samma veva har jag fått ont i fingrarna, Fick göra tester dör se om de var karpaltunnelsyndrom men nej utan jag har något kallat hypermobilitetssyndrom som ger mig smärta i alla leder främst fingrarna och handlederna och de är inte roligt så sjukgymnastik nästa ich seb träffa arbetsterapeut för prova ut ortoser för att kunna få avlastning. 

Och de i allt de så har jag min tarmsjukdom som alltid strular till de för mig och blivit intensiv och mer problematik så de blir av till gastro och se om jag utvecklat chrons en annan lömsk tarmsjukdom som jag inte vill ha. 

Och pga allt blir de massa mediciner och läkarbesök som tar upp mycket av min tid. Långa besök hos doktorn då dom inte riktigt vet hur dom ska göra då jag har många olika symtommer, de är inte lätt för varken mig eller läkarna. Allt jag vill är må bra orka med dagen kunna leka med mina barn utan att bli helt slut i kroppen. 

Hoppas på att nästa år ska allt lösa sig, att kunna komma igång bli så smärtfri som möjligt att fungera utan att mina muskler blir trötta på en gång. Att kunna leka med barnen eller baka utan att smärtan ska visa sig i fingrarna. Nä jag ska få ordning på allt. 2015 ska bli ett bra år. 

Dumma kropp

Jag anser att jag har otur min kropp vill inte som jag vill. Mina hand den värker handleden ja den är om ich jävlig svårt att stötta pp den, 
mina fingrar gör ont är stela i mellanåt och ibland svullna ja och man blir handikappad för man använder ju händer till allt man gör. 
Försöker förtränga värken och kör på  men de får man skit för på kvällen och natten.
Min kropp brukar men just nu oftare ge en aning feber,
Har en förhöjd sänka jämt. Önskar jag hade mer ork än vad jag har är så trött och sliten. 
Men mina underbara barn får mig att le ich ofta glömt bort allt ont för en stund.
Jag är lycklig jag har en dotter som är så förstående och hjälper till hemma. Hon är så smart och lättlärd. Oskar han tycker synd om mig ich kommer och kramar mig och säger mamma pip pi. Ja härligt med Barn. Oavsätt hur man mår och hur ont man har. 

Diagnos

Ja i allt elände som händer med min kropp pch jakten på felet. Mitt i allt så upptäker läkarna ennu en diagnos Hypermobilitetssyndrom alltså jag har överröliga leder som i sin tur gör att jag går ont i nästan alla leder och det fins inget bot utan bara smärtlindra och köra på med sjukgymnastik.
Och just nu är det lång väntan till smärtkliniken så jag har ju tid över till att börja med sjukgymnastik för mina leder. Vart förvånnad iaf när jag fick veta att jag var så rörlig. 
Men nu vet jag iaf vad det är som orsaker min smärta i lederna främst fingrarna. 
Jag kämpar på med allt skit som ska hända mig. Har inget annat val. Nu när det är kallt ute gör ju saken inte bättre men det är bara pälsa på sig ordenligt.