Hopp hopp

Oskar älskar att klättra och klättrar över allt i soffan på byrån bordet ja alla ställen där han kan ta sig upp på. 
 

Kisse katt

Hämta Anna på dagis idag hade hon förvandlats till en katt sa hon och de hade hon en jätte söt rosa katt.
 

Mina små troll

Jag älskar livet som mamma till mina små troll, Men ibland fins det stunder då dom bara är troll som just nu har jag försökt att få min dotter att sova i två timmar men hon vill bara inte sova hon ska läsa bok lägga puzzel, måla och leka med nallarna allt utom sova för det är tråkigt säger hon. Just nu ligger hon i säcken på golvet och funderar och sneglar på tven. Ja hoppas på att hon blir utråkad och somnar snart. Oskar sover så fint han somnar inprecip alltid vid åtta han har sina rutiner vi har våra rutiner. Barn behöver de.
Även fast det fins dom dagarsom är mer krävande och jobbiga så älskar jag utmaningen hur man får allt att funka och hur man får dom glada om dom blivit läsna. Och det bästa är när Anna rättar mig när jag säger eller gör fel hon är så smart den den lilla tjejen. Hon får lite mer utamaningar på dagis än dom andra ibland 
Hon har ett smart tänkande och löser saker fort och enkelt. Vi har fått köpa puzzel som vi tror ska vara svåra för henne för vi tycker det man nopp hon löser det på några minuter. Man blir stolt som mamma då.
Hon gör mycket själv och är duktig på visa Oskar hur man gör. Och sån fatasi hon har de är så roligt se henne när hon leker samma sak med Oskar han har väldigt undliga saker för sig han ska klättra ta ur saker ur lådan sen ska de ner igen han ska flytta på bordet och pallen. Han ska flyyta plats på alla dvder. Ja han är lite lustig. Han älskar att rycka i kablar och krypa in i alla små skrymslen. Ja mina barn är små lustiga troll ungar och jag älskar dom så mycket. 
Anna och Oskar för några månader sen.

Kärlek

Höjdpunkten på Oskars dag är när vi hämtar Anna han blir så glad att se henne. Han ser upp till henne och springer efter henne nästan hela tiden. Och det märks att Anna älskar sin bror lika mycket som han älskar henne.

Lever livet

 
 
Ja att vara mamma är det bästa som hänt mig älskar att se hur dom leker och hur dom utväklas. Det är så roligt att lära dom nya färdigheter och se dom lära sig sina egna färdigheter. Men ibland kan det vara lite tuff med då jag äter mediciner som gör en på lite dåligt humör och man gör allt för inte brusa upp i onödan. Det är en kronisk sjukdom jag ha.r Och just nu äter jag en medicin som inte riktigt vill funka så det blir byta till en annan och se om den kanske hjälper och står nu med på lista till operation då sjukdomen skadat mig kropp. Jobbigt ibland men jag får livet att funka är ändå van då jag haft den i ca 10 år. Och desutom är det inte alls så vanlig inte så många som drabbas av den men jag lyckades få den. Vi mäniskor är ju övelevare och vi gör ju allt för leva och få vardagen att funka. Och det går riktigt bra så länge jag inte får mina smärtor. Men självklart har jag min make vid min sida som får mig att le och se allt från den ljusa sidan. Och vi lever familjelivet och det blir ju var man gör det till
 
 

Äntligen

Ja nu har det ortoliga hänt Anna har duschat. Efter många många månader med att kämpa att få Anna att inte vara rädd för vatten börjar vi nu se ljuset i tuneln. Hon satt där inne länge och lekte och våga sig under med nästan hela kroppen själv. Och jag fick tvätta håret på henne. Mamma stolt nu. Oskar fick komma in med men han ville hällre bada.
 

Höst

 
Ja då är hösten här som kan vara väldigt fin och detta ser vi varje morgon när vi går till förskolan.
Inte allt så dummt man ska passa på att njuta av det som får en må bra innan det blir mörk och tråkigt. Man behöver lisxom ladda upp lite så man klara av det mörka delen av året. Ser fram i mot julen faktiskt att få se barnen glada när dom ser granen och alla fina julpynt. Ja det ska bli roligt.

Sol

Vi lyckades få lite sol sken i helgen och självklart passade vi på att njuta av solen. Att vara ute och leka är ju alltid bäst. Frisk luft gör susen.

Kvälls mys

Vi har varit sjuka här hemma och det är ingen kul så vi hade mys pys på kvällen med lite gotte och tv titande.
Och oskar fick samka ostbågar och det var musigt han gick hela tiden till Anna och roffa åt sig mera. Gott var det och de gav dom lite energi när dom har varit så sjuka. 
 

Oskar 1 år

Oskar är nu ett år tiden har gott fort och han kan så mycket. Och självklart fick han sig en liten egen tårta och mums va gott och det var roligt att få grisa. Synd vart vi alla sjuka så det vart ingen besök idag men i söndags hade vi kalas och han fick fina pressenter. Blir mer firande i helgen om vi är friska. 

Oskar fyller år

Snart är det gulliga Oskars som fyller hela 1 år och han önskar sig lite saker =)
 
Leksaker som låter lyser och rör sig är roligt
Badleksaker till badet
Söta kläder 
Pyamas
Bilar är roliga 
Bollar är skoj dom rullar
Roliga söta nappar att suga på
En pipmugg
Boken mina första år