Tiden


Tänk och få vara liten igen inga bekymer inga problem bara ha allt serverat och det jobbigaste man fick göra va städa rummet Varför bli vuxen när livet är så okopliserat när man är liten. Mins allt kul jag hade med mina syskon som små. Men sen händer det som måste häna man växer upp och måste ta ansvar för sina handligar. Sen får man själv barn och får njuta av deras frihet se hur lyckliga dom är och leva sig in i derras värld och veta att dom lever bekymmers frit. jag lever för mina barn dom är mitt allt. ja tar så gärna deras bekymmer och sjukdomar och skador på vägen till vuxen livet.


Vi ha det bra


Vi har det så himmla roligt om dagarna. Vi leker och skrattar äter och sover.
Ja vi har en massa bus. Mina älskade barn vad skulle jag göra utan er.


Kelly


Saknar min älskade woffsing som jag numera har delad vårdnad med med syster. Där har hon de bra och får springa fritt och leka. Och hon är altid så fin.


Oskar nya favo napp


Oskar har fått en ny favo napp han anv'nder nu nästan bara sin natursutten.
Den är 100% naturgummi. Och den fins köpa på butik http://www.manythings.se/.


wow ja gjorde de.

Igår vann jag över en räddsla som jag har, Jag känner mig inte direkt stolt mer känsla av att jag vet att en större utmaning vänar gör att det fins större känsla att vinna över.
Och om jag klarar av den så vet jag att en till större vänar mig.
Känslan gör mig nervös och ängslig men samtidigt jag klarade den första då ska jag väl klara dom andra och klarar jag dom andra då klarar jag den strörsta.
Vad pratar jag om jo lilla ja har gått upp på en scen framför massa mäniskor sagt en mening men det räckte och görat igen skrämer mig få se om jag vågar men gjort de en gång nu iaf och det är en seger.
 Det var en scen med ca 100 årskådare nästa scen är ca 450 st nästa är för 1800 hundra hjälp och nästa steg blir på axa sport center som rymmer brutalt mycket mera.
 Skit står man på senen där då kan man vara nöjd.
Varför står jag på scen tänker ni jo jag och min  make har gjort nogot bra inom en verksamhet och alla som gör nogot bra får dela med sig av det och kunna vara stolta över va man åstakommit.




Oskar


Ja lilla Oskar är det full fart på aldrig en lugn stund. Han vill vara med hela tiden känna och smaka på exakt allt.
Och han blir jätte sur om han inte får sin uppmärksamget. Men han är för go och skrattar åt allt oftast.
Han är en cool kille som utväklas väldigt snabbt precis som syster sin. Han är mammas kille nummer 1.


Hoppsan kerstin


I lördags så hände det som man som förelder inte vill att ska händ barnen gör sig illa.
Och de gjorde lilla Anna hon ramlade i en stentrapp hoss mormor och morfar och fick sig lite sår som ni ser och ett litet blåmärke på tandköttet men tanden är hel och sitter kvar tack och lov. Hon vart jätte ledsen så klart, Men nu är hon glad och mår bra och har inte ont alls ser bara läkigt ut. Och så söt och go Anna är så när hon ramlar elller ja tappar något så säger hon hoppsan kerstin humm. undra vart hon snabbat upp det.


Är det fest eller.


Jag fyllde år i fredags och självklart kommer syster och familj över och grattar. Och Anna blir så glad när Theo kommer. Dom är ju bara för goa dom små lyckliga liven.


Oskar


Oskar är bara för go liten kille.