En liten del av mina tankar.



Jag har för länge sen anmält mig att jag donerar mina organ vid min död för kunna hjälpa andra sjuka. Dom får även använda mina organ till medicinskt forskning för kunna rädda liv. Jag tycker det är rätt även ge blod är bra. För få människor donerar sina organ. Min död en ananns liv burkar jag tänka om det skulle häna mig en olycka och jag inte överlever så blir ändå min död en viktig del för nogon annan.
En liten del av mina tankar.



Buzzador


Jag är buzzadorare och ska nu börja buzza om glass laktosfri glass från åhus mumsit kommer mer mer info och bilder sen ska bli spänade och se om denna glass är god eller inte.


Stolt mamma


Är så stolt över mina barn, Dom är så underbara och snälla. Och jag älskar varje sekund när jag är med mina älsklingar kan inte tänka mig att leva utan dom.


Anna badar


Anna har inte gillat att bada efter en mindre olycka men efter hon sett Oskar badat och Oskar älskar att bada han gallskricker när man tar upp han ur badet. Men Anna har nu lärt sig att det är inte så farligt och klven ner själv i baljan och satte sig utan nogra gnäll eller poroblem och satt där en stund och lekte gick hur bra som hälst. bara köra mera på pott träningen men det lär ju släppa de med tänker inte stressa fram det det tar den tid det tar. 


Annas favorit pogram.


Annas nya favorit pogram nu är
Jake and the Never Land Pirates
Och så fårt hon vaknar på morgonen så
ska hon titta på pogramet och alltid
lika glad blir hon när det är på.





Även Mussepiggs klubbhus är en klar favorit som osso måste tittas på.
Visst går det an med andra pogram men hon tittar bara en liten stund sen går hon i väg men inte på sina favo pogram.


Annas önske lista till tomten





Ja Anna önskar sig en del saker hon vill gärna ha kritor och papper eller ett enkelt puzzel. Maskerad kläder. Ja om Anna fick välja skulle hon ha allt i affären. Men vad önskar sig då Oskar ja han blir nöjd med lite varma kläder en liten skallra eller en bitsak ja kanske en liten go nalle en söt napp. Ja han är inte så kräsen än =)


Anna och Oskar

JA Anna är bara för söt. När hon vaknar på morgonen såger hon att hon sovit gott sen springer hon ut i vardagsrummet och säter på tven och tittar på teknat tills jag kommer med frukosten. Sen leker hon så fint med sina leksaker sennare går hon med sin disk till köket sen plockar hon undan sina leksaker och säger till att hon vill måla. Hon ska alltid städa efetr sig och alltid tvätta händerna så fårt hon smutsat ner sig. Renlig liten dam man har. Hon är väldigt självständig och har en vilja av stål. Hon är så duktig och räknar nu till tio utan problem och kan snart alla vecko dagarna. Och honlär sig nya ord hela tiden vipps så kommer det ett ord man aldrig hört henne säga och det händer att hon till rättar vissar mig när jag säger fel. ja mammas lilla gullunge hoppas man hinner lägga ner lika mycket tid på Oskar och lära han alla saker om inte lär ju Anna göra det. Hon är så stolt över sin lillebror och vill vara med han nästan jämt. Men oskar går ju i Annas fotspår han ligger i sin tillväxt kura precis som Anna är större för sin ålder han är jätte stark i nacken och klarar holla upp det rätt länge enligt mig och älskar att skratta och han skrattar och ler till mig flera gånger om dagen han älskar att se sig om kring och vill gärna fösöka krypa i väg men det går inte så bra. Och han har även en vilja av stål. Mammas gull ungar jag älskar dom så mycket.


Okej jag erkänner jag har tjuvstrtat med julpyntet.


Kan ju inte låta bli att tjuvstrta lite. Har bytt gardiner tagit fram juldukarna och lila tomtar. Anna älskar titta på tomtarna mer pynt kommer till söndagen då det även blir jul bak måste ju göra lussekatter. Mysigt med julen med alla härliga belysningar och pynt överallt. Snart är det dax att handla julklappar det ska bli kul.


Anna ritar


Anna är en duktig konsnär som hela tiden ska måla och rita alla möjliga firurer och man börjar ju kunne sa vad det är hon ritar. Här är hon i full gång och målar massor. Hon har fått sin egna lilla hörna där hon kan göra vad hon vill.


Coola Anna


Bjuder på en söt bild på Anna när hon är i ful gång och leker och använder sin fatasi.


Morgon mys.


Morgon mys Oskar vaknar som vanligt väldigt tidigt så vi myser medans lila sjuka Anna sover vidare hon behöver all sömn hon kan få så hon blir frisk. Älskar mina barn så mycket dom är mitt allt.


Lite lyx kanske


Som mamma till två barn behöver man lite egen tid och den får man ta i små små studer och en liten choklad bit som smälter i munen och bara slappna av gör så mycket. Alla dom små studerna måste man ta vara på.


Idag då hände det.

I dag hände det jag villat att Anna ska göra, Hon gick på pottan för första gången en liten bajs klutt mamma stolt. Hon har varit duktig och suttit på den flera gånger men alldrig gjort nåt i den man nu klämde hon fram en liten klutt. Nu är vi på rätt väg iaf.


RIP


RIP Älskade Maja du är sakand ochölskad av oss alla. Så synd att du behövde lämna oss.
Men hoppas du springer fritt nu i himlen och njuter.


Anna och Oskar


Bjuder på en bild då Anna och Oskar träffas för första gången.


Alla helgona


Himmla mysig det är på skogskyrkågården på alla helgona dag. var och städa graven och tände ljus. Anna tyckte det var jätte roligt tråts hon var sjuk. Oskar låg bara i vangnen och sov.


Anna är model


Anna har fått massa fina kläder från min kusins dotter och Anna älskar prova kläderna och skor.
Här har Anna snott sin kusins skor och går runt och känner sig fin. Hon är så go.


Anna pratar

Anna är bara för rolig och duktig. Hade besöka förra veckan av min mormor och morfar då pratade vi om min kusin som fått barn och att det blir Annas tre männing. Fick ett dop kort och vissade den då och berättade att det var hennes tre mäning och att det är mammas kusins barn. Och i går kväll kom hon med dop kortat och sa

- Mamma det är min tre mäning och det är mammas kusin barn.

Hon är så duktig så roligt när hon är så duktig på prata. Kul att kunna ha roliga diskotioner med henne.
Hon ska alltid berätta allt hon gjort på dagis när jag hämmtar henne. Mammas älskling så duktig.



Many Things







Många fina saker fins det att fynda.


Nu på Torsdag den 3/11 firar vi Halloween med extra öppet till kl:21:00. VÄLKOMNA.

http://www.manythings.se/


Familjeliv

Älskar familjelivet härligt att få gosa och leka med barnen hela dagarna och få se dom utväklas till egna individer och se vad dom lär sig och kan. Anna är jätte duktig och kan så mycket. Mamma stolt. Skönt att ha en sån duktig tjej som hjälper mamma med lilla Oskar hon hämtar saker åt mig och ser till att Oskar har en filt på sig. Anna är jätte duktig på städa och ska alltid städa efter sig även på dagis där alla barnen springer ifrån när det målat klart men inte Anna hon börjar sätta på locken och sätter tillbaka allt där det ska vara innan hon går i väg även hemma gör hon detta när hon lekt klart med nogot lägger hon tillbaka det där det ska vara i skåpet eller hyllan. Hon går även in på toan och tvättar henderna själv när hon är färdig med ja ätit eller om hon kladat ner sig även innan hon ska sova går hon i och borstar tänderna helt själv. Behöver inte hjälpa henne med mycket hon klara det mästa själv. Mammas lilla geni. Hon växer upp så fårt och nu går Oskar i henns fotspår och ligger över sin kurva med precis som Anna gjorde. han växer så det knakar. Lilla Oskar är snäll han med sover rätt bra på nätterna och äter bra och älskar ligga och se sig om kring lyfter huvet högt och ibland nästan kryper i väg han är en stark kille. Han älskar att ligga och prata och göra alla märkliga ljud och Anna är direkt där och ska vara med. Anna stolt över sin lillebror
.