Min tjokis mage


En bild på mig och min mage är nu i vecka 29+3 och det är livat i magen plutten röjer runt som bara atans där inne. Har foglossning som gör jätte ont så jag rör mig väldigt sakta och sover inte specielt bra om nätterna. Och har problem att hitta kläder som passar. Så det blir lite shoping nu under semestern. Anna pussar på magen och säger bebis där inne. Min make vill bara att tiden ska gå fårtare så den kommer ut snart och samma vill jag.


Lekparken


Man får passa på leka i parken medans solen tittar fram. Anna älskar leka i snadlådan och gunga och åka kanna. Hon kan vara där ute i timmar så man får se till att ta med sig drickan ut.
Vi har himla roligt ute i parken hela familjen.


Paj



Bakade hallonpaj igår med mums va gott det var. Litet sätt att fira att semstern har börjat.

Recept

Paj skal
3 dl vetemjöl
3 msk socker
100g smör
1 ägg

Smulldeg
3 dl vetemjöl
150g smör
1 dl socker
1 ägg
0,5 dl flagnad mandel

fyllning
200 g frystabär.

200 grader i 25 min


Låt svalna njut med lite vaniljsås till och bara kopla av och lå de smaka.


Semester



Ja då har semester börjat och vi åkte in till stan för göra lite ärenden men slutade med glass i stora lass.
Alltid gott med glass när solen värmer och Anna var glad att få åka fin bil som hon säger om chevan. Vi hade de jätte mysigt iaf.


Kvälls mål


Mysigt med kvällsmål famför tven.


Happy like a hippo


Vi är lykliga jag och Anna vi leker och busar medans pappa är på jobbet men idag började Annas sommarlov och pappa kommer vara hemma i 4 veckor så då kan hela familjen busa.


Anna saknar sin far.


Anna saknar pappa när hon jobbar långa pass och natt jobb då står hon och väntar att pappa ska komma hem.


Lilla rara söta Anna

Ja Anna är supr duktig på dagis hon får massor av beröm och hon värkar vara popis där =)
Det är så roligt som mamma och höra att äns barn är super duktig. Hon har varit lite ängslig på dagis men nu värkar allt vända. Och snart går min make på semster då är hela familjen samlad i 4 härliga veckor ska bli så roligt. Inget planerat för i sommar men ja man vet aldrig vart man hamnar.
Blir väl lite gröna lund skansen kasnke en sväng till Öland ja det vissar sig.

Och magen bara växer så det knakar ja inte långt kvar nu 85 dagar till BF hoppas den kommer tidigare längtar så att den ska komma nu. Den sparkar och har sig och alltid är det min kissblåsa som får ta smällarna. Och hitta nogon bekväm sovställning nä det fins det inte och kissar hela tiden kan inte sova så jag längtar tills jag får min kropp tillbaka.
 
Anna älskar att gunga så jag slänger in en liten bild så hon gungar och på dagis gungar hon och leker sandelådan som hon säger. Anna ska alltid berätta allt hon gjort på dagis när jag hämtat henne. Allt får jag veta att hon soit och ätit gungar åkt kanna sjungit osv och det är så roligt att prata med henne nu när talet blir bättre och bättre.
Och hon älskar att sjunga hon sjunger bä bä vita lamm och blinka lila stjärna där varje dag nu och hon sjunger för mig eller dockan. Ja det är så roligt att se alla hennes framsteg hon gör och beter sig mycket som om hon va äldre och många tror hon är tre år eller äldre lite roligt då min prinssesa bara är 2 och snart ett halvt år. Hon växer upp för fårt tycker jag.


Ny mobil


Fick idag en ny mobiltelefon av min älsling då jag har haft så mycket strul med alla min gammla mobiler.
Haft problem med ljud batteri pogram ja allt man kan ha fel på en telefon har jga haft senaste felet var att ljudert på min sonny eriksson fungerade precis som den ville så jag hörde den alldrig när den ringde och min make tyckte då att jag var värd en ny mobil. Så då fcik jag denna HTC mobil tydligen den senaste på markanden jag är nöjd änså länge.Tack älskling puss


Sova bilen


Anna älskar åka bil och många gånger har hon kommit och sagt sova bilen.
Hon bara älskar åka bilen och sova i den måste vara ljudet och gunget. Hon är ju för söt iaf när hon väl somnat.


Spagetti mums


Det är ju så roligt att se ett barn äta spagetti.