Lilla Anna.


Anna är nu 13 månader tiden går fort och hon växer så det knakar hela tiden och hon lär sig nya fördigheter ja nästan varje dag. Nu går hon nästan helt själv. Och kan små ord som pappa, jobba, titta, hej. och tom vatten har hon sagt. Hon leker med katten och vovven. Och hon älskar våra små promander som alltid nästan slutar med glass i stora lass.


Bebis

Den 28 maj 2010 vart jag stolt moster till Teodor som kom hastit och lustigt till världen en mysig frdags kväll. Han är 51 cm lång och väger 4030 Och är en stark kille med stor aptit.. Med stolta föreldrar och en jätte glad kusin som väntat jätte länge.

Välkomen Teodor till den stora världen!


Besök


Anna och jag åkte till mormor och morfar och hälska på och så jag kan vila upp mig då jag varit dålig och kännde att jag behövade lite extra hjälp med Anna och få lite miljöombyte. Och kanske få bli frisk. Anna stor trivs att få leka med moster och mormor och resten av gänget i skogen. Hon får krypa runt lite hur hon vill och utforska hela huset. men mamma går också bra att leka med. Snart så ska vi bege oss hem igen. Anna saknar pappa sin. ska bli skönt att åka hem och tillbka till rutinerna och vardagen.


Sjuklingen

är hemma hos mor och far och försöker vila upp mig efter ha lyckats med att få livmordersinflamation och biholeinflamation på samma gång vad är oddsen för de. Massa mediciner blir det så man nästan ser i kors. men det börjar bli bättre lite äkelvarning nu man nu kommer varet ut ur bihollerna blä smakar inte mumma direkt. Fått årets första myggbett urk va det kliar. Anna njuter av uppmärksamheten av alla här ute i skogen. Anna har lite hosta kvar och lite snuvig men hon osso på bättrings väg. Nu ser hon på teknat med mormor.


Lilla bus unge


Anna är en riktig bus unge hon drar och sliter på allt hon hittar och kommer i hennes väg.
Och desutom så når hon det mästa. Man får lixsom gömma det man vill ha helt speciellt pappaer och tidningar dom är så roliga i ha sönder. Och hon kryper i ful fart igenom hemmet och ingen kan stopa henne när hon är på sina små upptäks fäder. Man får inte en lugn stund. Men det fins små stunder då hon är underbar och det är när hon sover haha. Nä hon är en jätte snäll litet barn. Och vi alla älskar henne.


KISS


Idag hämtade vi våra biljetter till KISS konseren i sommer den 12 juni i stockholm stadium
Änntligen får man gå och se världens bästa rockband live.
Anna får vara hoss momor och morfar så länge.
Life is good.


Hel dag i solen


I lördgas efter frukost så åkte vi i väg på lite ärenden och urk va varmt det var i bilen. Sennare när vi kom hem ville man ju inte in direkt så vi satt och myste i solen med en svalkande glass. Vi satt nog ute i solen i bra många timmar inte förs nio på kvällen kände vi att det var dags att gå in och göra kvällen. Men himla skönt att värmen nu kommer så man kan vara ute och leka i gräset. Anna trivs som fisken i vatnet när hon är ute och utforskar alla små saker och ting kan kan hitta ute. Och själv klart är det super mysigt att ligga i vagnene och mumsa välling.


Anna mumsar majskrok


Anna älskar sina majskrokar som hon ätit i urminens tider.
Ja gott tycker hon. Och har en god aptit och äter det mästa glass är
mummsit spesielt pappas glass
som han äter på den är godare.
Annars ärter hon som en häst.
Och aldrig sitter hon still det är full fart hela tiden. 
Men det är ju roligt när det är holl igång det händer
saker hela tiden och hon vill visa saker och känna och kläma.
Pratar gör hon med men de är inte altid man hör vad hon säger.
Hon är mammas stora tjej nu.


Livets väg.

Saker och ting händer som vi inte har någon kontrol över inte äns lite.
Och kan inget annat än acceptera vad som hänt.
Och sen med små steg gå vidare med livet och vara glad att ha hälsan i behåll.
Och det som inte har i jäl oss gör oss starkare.

I övrigt så har Anna blivit dunderförkyld och hostar och har halsont stakrs liten.
Men hon blir någ snart frisk och glad igen. synd bara att man inget kan göra för få dom små liven friska.
Man kan bara under tiden se till att hon har det så bra som möjligt.
Hon är ju stora tjejen nu.


Föräldrafritt


Anna fick leka med moster och mormor och morfar idag medans jag själv var borta ett tag.
Över tolv timmar var vi borta från varandra. Anna hade jätte roligt hela tiden medans jag saknade henne varje minut. Men nu är jag och Anna tillsammans igen.


Glassit


Ute på promenad och handla lite hundmat. Sen bara njuta av det fina vädret
 och äta lite glass men Anna åt nog mäst av min glass mummsit sa hon och
snodde pinnen och var jätte glad. Tänka sig att ett år passerat stora tjejen nu.