Kärlek


Anna och Oskar älskar varandra och de syns.
Dom älskar att hjälpa varandra. Vist de blir bråk ibland men annars är dom super gulliga. Dom kommer bli tajta som äldre och dom kommer nog alltid finas för varandra. Stolt som mamma när man få se när dom hjälps åt och leker tillsammans. Mina fina älsklingar. 

Stolt Anna



Anna är super stolt och får hålla i fåglarna. Utan handduken hade hon aldrig vågat men jag är stolt över 
Anna som även fick in fåglarna i buren själv när dom flög löst hrmma hon är duktig och gillar få hjälpa till och få ha ansvar. Hon är lärt lärd och älskar få lära sig nya saker.
 
Hon är grym på engelska och räkna och blir bättre på skriva och stava. Hon tycker de är kul att få hjälpa sin bror och även mig med städning och matlagning. 

Och vilken fantasi när de gäller att pyssla. Och nu hjälper hon till massor med städa burarna mata fåglarna ta hand om katten. Oskar blir glad han med när han får hjälpa till. Han älskar att själv får följa med mig och handla och laga mat. Han tycker de är så kul med fåglarna och blir så glad när han får mata K-G. 

Han blir bara duktigare och duktigare på alla sätt och vis. Jag är super stolt. Båda mina barn är så väl uppfostrade och sköter sig fint i affären och när vi är hos gäster. Vist Oskar är lite galen men när de kommer till kritan är han en fin kille. 

Älskar mina barn. Visst de är trots och bråk klet och kladd men de är de som gör allt roligt. De är kul och se hur dom växer upp och löser problem och hur dom använder sin fantasi. Ska bli en ära att få se hur deras framtid ska bli.