Ibland.

Ja ibland får man det bara inte som man vill att vara gravid inbär för mig illamående tröthet och uppsvälld och känner mig inte på topp mitt humör är åt *censur*  samtidigt går hunden och gör illa tassen suck sen katten ja ge djur medicin är ju inte det roligaste. Sen blir dotter dålig och hon ska nu äta medisin stakars barn ingen roligt för henne hon hostar hela tiden. Ja ibland får man bara inte som man vill att alla ska vara friska och må bra.
Ja man gör det bästa av det hela vi hänger inte läpp.

Fin besök.


Igår kom min mormor och morfar och hälsade på. Och Anna vart jätte glad. Anna vissade alla sina fina leksaker.
Himmla roligt att få dom på besök i vh inte så ofta man har så fint besök här. Tråkigt man bor så långt ifrån varandra. Men man får göra det bästa av det.

Tisadags mys

Just nu njuter Anna och jag av frukost sen blir det av till dagis. Sen blir det hem och njuta av lugnet. Bara vara ligga i soffan och mysa. Ja för snart så är det ju ingen lungn med två barn en liten tokig Anna och en bebis som jag hoppas blir lika snäll som Anna. Sen vet jag inte om det blir nogra fler barn för mig räcker det med två, En i vadera hand hehe. Sen ska katten till vetrinären för en hölso koll han har nämligen nån knöl på ryggen tror det bara är en fett knöll men jag känner att jag vill in med han till vet vill att misse kissen ska må bra. Han och jag är ju bästisar hehe. Det är ju vi två om dagarna och ja nu tyson osso då han har fått klåkapsel så han får vara hemma och ta det lungt. 

En bild säger mer än tusen ord.


I väntans tider.

Det är så härligt att vara gravid att veta att man bär ett liv. Underbart men det fins ju negativt i det med illamående urs jag har mått så illa nu ett bra tag och det går alldrig över har provat alla knep som fins nu är det bara läkarn kvar som kanske kan ge lite hopp om få lite lindrig mått detta illamående.  Och Anna ska få bli stora syster. Är nu i vecka 8 i mårgon går jag in i vecka 9 så det är långt kvar innan jag får holla om min bäbis. Men jag har ju Anna att gosa med så jag är nöjd.


Info från Gravid.se
Vecka 9.

Livmodern har nu blivit dubbelt så stor som innan du blev befruktad. Du ser inte gravid ut än men kanske märker du att byxorna sitter tajtare i midjan. Nu kan en del tecken på hormonella förändringar synas i hyn. Rynkor syns mindre, vissa kvinnor får finnar, tandköttet mjuknar och det är mycket viktigt att sköta dentalhygienen under resten av graviditeten. Vidare kan sköldkörteln vara mer framträdande. Kring bröstvårtorna kan det dyka upp små upphöjda knutor som kallas Montgomerys körtlar.

Ditt barn är 22-30mm långt från huvud till stjärt. Embryot börjar nu mer och mer se ut som en baby med fingrar och tår på händer och fötter. Armar och ben växer fort, ögonlocken täcker nästan hela ögonen och en näsa sticker ut. Barnet rör sig nu försiktigt och tränar sina muskler, men eftersom fostret är stort som en vindruva kan modern inte känna rörelserna än. Under denna vecka utvecklas diafragman och det är tack vare denna muskel som barnet kan andas efter födseln. Inälvorna som började bildas från navelsträngen, transporteras till bukhålan som blir större allt eftersom fostret växer.


Anna är så söt


Anna leker för fult men mitt i allt fasnade hon med blicken i tv och hon vart okontaktbar.
Så söt hon är när hon får för sig saker.

Sover


Anna somnade i min famn igår kväll hon var helt slut dagis och massa lek hemma tar på krafterna.
Så jag fick mig lite lung och ro på kvällen så jag kunde njuta lite av tv.

Alla hjärtans dag


Min älskling är den bästa älsklings pojkvännen man kan ha han tar så bra hand om mig. När jag är sjuk
är han den första att pysla om mig. Han står bakom mig till 110%. Han är en underbar far älskar att se han när han leker med Anna dom bygger lego. Han är min riddare han kom och svepte bort mig från allt det hämska som hände i mitt liv och fick mig stå stolt. Han har hjälpt mig på fler sätt än möjligt. Ja jag kommer alltid älska honom oavsätt vad. Han får mig så glad och vi kan busa och ha roligt. Vi är ett radar par.  

Anna kan massor

Oh va jag är en stolt mamma till min älskade dotter som är så underbar hon lär sig jätte snabbr och nya ord bara flyger ur henne. Man behöver bara visa henne en sak en gång sen kan hon det och hon är så hjälpsam hon hjälper mig torka bordet och ja även gå med dammsugarn hon plockar undan sina leksaker och ställer udan dom hon vill efeter ätit alltid tvätta sina händer och torka dom helt själv. Hon är med och lagar mat och andra gosaker.
Ja hon är fantastisk hon kanske är lite väl snabb i utväkligen då går så fårt snart behöver hon väl inte mig.
Ja hon har en sån fataci och kan hitta på massa olicka leker. Hon är expert på lego. och älskar leka i snön.
Ja jag kan skriva massor här om vad Anna kan men det tänker jag inte göra för nu ska jag ta och leka med henne.

Även katten har fredags mys.


Hittade katten i Annas säng då han krypit under överkastet och ja bara har det mysigt.

Dag 10

En bild på mig idag och vad jag hade på mig


Inte världen snyggaste i dag då jag är hemma med Anna då hon måste vara hemma en dag till från förskolan så vi har fredags mys hela dagen lång. Så nu vet ni alla hur jag ser ut när jag är i mitt bekvämaste jag =)

Anna är för go


Anna leker med sina lek saker och gosar med sina nallar.
Hon är ju bara för go. Fredags mys på hög nivo.
mamma älskar sig lilla Anna så mycket.

Dag 9

Bild på mig och min bästa vän.


Min bästa vän är min dotter Anna vi är riktiga bästisar. Vi gör nästan allt tillsammans.
Och vi har alltid roligt.

Anna trött


Anna var jätte trött här på morgonen när vi skulle till förskolan tror hon
ville sova lite längre igen. Hon har mycket pappas gener i sig pappa kan sova mycket han med.
och hon påminer väldigt mycket om sin pappa på många olicka sätt. Ni förstår nog när ni tittar på bilden haha.

En trött Anna


En trött Anna på väg till dagiset. Hon ville nog hällre sova hemma en stund till

Anna leker för fullt.


Anna leker för fulla muggar. Och hon är så söt när hennes hår är bongsyrit och gör som det vill.
Hon är ju så söt då.

Promenad


Solen skiner och självklart måste man passa på vara ute.
Skönt med lite värmande solstrålar. Anna tyckte också det var kul att vara ute
och mysa i solen.

Shopping runda


Iad tog vi oss ut på en shoping runda för leta efter en ny plånbok till älsklingen
men efetr mycket om och men hittade vi ingen och vi åkte runt och bara storade runt i olicka affärer i fasta centrum sen tog vi oss en tur till media market för se om vi hittar en ny skrivare då våran inte längre känner för fungera. På vägen hem somnade Anna som en stock. Nu väl hemma vart det städa och snart laga lite mat för sen vila upp sig för nya tag i morgon.

Anna sjuk igen.

Idag är lilla Anna ledig från förskolan då hon är så trött hon har legat hostat hela natten och inte kunna sovit ordentligt. Så nu ska vi ner till apoteket och se om dom har nåt reseptfritt host dämade medicin.
sen blir det lite andra snabba ärenden på samma veva. Sen är det hem och börja städa lite väl stökigt här hemma. Sen bara ta det lungt kanske baka nåt gott.