Gott Nytt år!!

 Och god fårtsättning på nya året alla glada!


2009

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?   Fött barn min älskade dotter Anna
2. Höll du några av dina nyårslöften?   Ja i ett halvår.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?   Japp.
4. Dog någon som stod dig nära?    nej.
5. Vilka länder besökte du?   Åland.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?    Giftemål.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?   31/4
8. Vad var din största framgång 2009?    Rökfri och Fått Min dotter Anna
9. Största misstaget?    Köpt BMW
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?    Haft magproblem.
11. Bästa köpet?    Godis
12. Vad spenderade du mest pengar på?    Barn kläder och godis 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?   Hummm???
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?    King of pop
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?   Mycket gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?    Gymade.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?    Ätit midre sötsaker.
18. Hur tillbringar du julen?    Med min familj.
19. Blev du kär i år?    Är.
20. Favoritprogram på TV?     DH och greys anatomy
21. Bästa boken du läste i år?    Stora biken om barn.
22. Största musikaliska upptäckten?    Min sambo som sjunger
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?    Hummm? 
25. Något du önskade dig men inte fick?    En lott med högsta vinst.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?    Fikade och åt tårta.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?    Nopp.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?    Myuskis kläder.
29. Vad fick dig att må bra?    Min älskling
30. Vilken kändis var du mest sugen på?   Hmligt
31. Vem saknade du?    Ingen
32. Nya människorna du träffade?    Sandra

Nu är det jul här i vårt hus.

Vinterkylan snötäckt mark vitt glitter överallt och i morgon är det julafton. En vit jul kan man tänka sig att det händer så mysigt. ska bli myspys att få umgås med alla jag älskar. Att få skratta och ha roligt tillsammns. Det betyder mäst och jul klappar det är ett plus roligast blir det nog när Anna ska få slita av pappret på sina klappar.


Önskar er alla en helt underbar vit jul.

GOD JUL


Gammla bilder.



Hittade en bild från annas dop på mammas dator.


Snart jul

Sitter hemma hos mor och far, Anna sover så jag hinner få lite tid för mig själv med datorn i famnen och värme från öppna spisen. Mysigt att se ut genom fönstret och se hur snön glittrar. Voven ligger och myser. Och jag kan inte låta bli att tänka på min älskling som har jobbat så mycket den senaste tiden han plogar och kör snö och vete gudarna mer han gör. Men han ska få en välförkänt masage sen. Själv sitter jag och pluggar med jämna mellanrum mycket fakta om eget företag nästan så man har lust att backa ur men nä. Jag tar allt i lugn takt.
Ska snart i väg och hadla ska göra olicka slags ischoklad i år. Älskar att baka och jag ger mig gärna på svåra saker med lite utmaning men ibland vill man göra det enkelt för sig. Som i år så det blir vanlig is choklad och vit is choklad och is choklad/mint, De ska bli gott. Härligt med julen och dess julbak.


Anna min älskling

Anna är helt underbar hon försöker rymma. Hon ligger i sin säng och ser väldigt pilimarisk ut sen vipps så vänder hon på sig kryper fram till kort sidan och tar tag i räket och ställer sig upp. Sen kommer världens leende. När hon är fri på golvet så far hon iväg som en avlöning och kryper iväg och allt som hon får tag i hammnar i munen där hon har fått tand nummer två precis brevid nummer ett. Hon gör sånna framsteg just nu. Så underbart. 


Egen företgare

Ja då har man tagit klivet nu så börjar allvaret nu kör jag igång nu ska man starta eget börjat med en distans kurs ska anmäla mig till kurser på skattevärket ska lära mig bokföring och momser och allt emonomiska. Sen har vi allt annat som ska göras. mycket pappers arbeten och tillstånd och kurser sen efter det blir det osso C och E kortet men det pluggar jag mednas min älskade sambo kör bilen så länge. Så nu ska vi ut och leta lastbil osso det blir någ det roligaste. De ska bli spänade och strta eget och se va arbetslivet har att erbjuda kul att ha nåt och göra och inte bara gå mamma ledig. Men nu ska jag beställa lite böker och skicka efeter lite papper. Det ska bli så roligt. Önska oss lycka till.


På rymmen.

sitter nu ute o nykvarns skogar hemma hos mor och far och bara tar det lugnt. Anna leker med sin mormor och pratar för fullt. Min älskling ska på firma fest ikväll så han lär inte sakna mig haha. Så ganska skönt att rymma hemifrån och komma iväg lite. Varva ner från vardagen.


Se så liten hon var.


Här är Anna bara 4 dagar gammal. Det lilla livet som bråkade massor med mamma innan hon kom ut. Hade havadeskapförgifting och hade då jätte ont och var full med överflödig vätska såg ut som en jätte stor flod häst. Vart inlagd på sjukan en natt sen när när jag vart utskriven vart det tillbaka igen och igen. Sen vart det nog och mitt blod tryck vart för tokt för högt. Vart inlagd igen men denna gång var jag ändå öppen 1 cm. Hade jätte ont och fick lite morfin för kunna sova. Sova bara lite till och från Pierre var vid min sida hela tiden. På Morgonen vart det besstämt med igång sättning och en så kalad balong fick jag som skulle töja ut livmordertappen aj säger jag bara. Några timmar sennare var jag öppen 5 cm och ballong kundes ta ut och vattnet gick värkarna startade på en gång. Fick värkstimulerade dropp oh aj va ont jag hade lustgasen ja den fick ingen ta ifrån mig ingen som vågade tills systrana lärde pierre hur maskinen fungerade för se när jag hade värkar då han såg att jag inte hadde nån värk tog han bort den eller försökte man jag hadde den i ett stenhårt grepp. Hög som ett hus ont som satan och inget händer vart öppen i 7 cm i 10 timmar. Det blir bestämt för kejsarsnitt. Några timmar sennare känndes som minuter. Ficj jag komma på opreationen. 11,12 kom våran dotter ut. Bode jag och Anna sov på uppvaknet i 4 timmar medans Pierre satt och tittade på. När jag vaknade fick vi komma upp på bb och njuta av tiden som nyblivna föreldrar.


Minne



Här har jag och syrran precis åkt en väldigt rolig karusell på en marknad i England. Vi hade fått i oss en lagom mängd alkohol i kroppen. Och humöret på topp. Yaae syrran come on.


Mina älsklingar


Anna Myser med sin far framför tv, Hoss pappa då är vi trygga.


Dans


Andra advent firar vi med lite dans. Och se och häpna älsklingen dansar för fult och han är riktigt duktig med.
Jag inte så mycket jag måste titta på mattan hela tiden. Medans sandra proffsen bara hoppar runt och får högta poäng. Tröjan passar väldigt fint till hihi.

 


Min älskade dotter.


Älskar min underbara dotter. Och hon gör såna fram steg nu börjar hon prata mer och mer inte nåt ord som man för står men hon säger en hel del på sitt sätt. Och allt ska utforskas nallen, nappen allt ska ska undersökas nogrant. Och när hon är som mäst ledsen och mamma inte funkar då ringer vi pappa och då blir vi genast jätte lyckliga igen.


Anna älskar åka bilen.


Anna älskar värkligen att åka bil men veillken bebis gör inte det. Det är jätte roligt att titta på allt som rör sig och sen är det jätte behagligt att somna till ljuden och rörelserna. Sover ju som bäst i bilen. Och mamma är alltis då roligt och ska ta bilder hela tiden.


Anna 7 Månader.