anna 4 år

idag är de ingen vanlig dag för idag är de Annas födelsedag. Att de nu har gått fyra
år sen man låg på förlossningen och hade ont. Nu ät hon stora tjejen och hon kan så mycket redan. Hon växer upp alldeles för fårt man kan tro ibland att hon är äldre än vad hon igentligen är då hon ät så duktig i allt. och hjälper mamma hemma.
Hon har redan fått massa fina ptessenter och hon blir lila glad för varje ptessent hon öppnar. mammas älskling.




vår





Nu börjar våren komma smygande och jag och barnen njöt av solen innan vi gick in efter jag hämtat dom från dagis. vi tittade på en lastbil som lastade en sand burk som Anna sa. Oskar tyckte de var jätte roligt och skrattade och vinkade till chufören. Men de var jätte skönt med lite solsken. Önskar sommaren kan komma fårt i år. ska bli så kul att kunna vara mera ute med barnen.

måla måla



Anna har blivt så duktig på måla här har hon målat på surfplattan.en söt liten gubbe

mina älsklingar





älskar mina barn så mycket. dom är så härliga med sina ider och fantasier och deras kärlek till varandra är underbara. och så mysiga kramar man kan få från dom.

kaka



bakade mocca ruter och skålen kunnde jag efter Anna gott lös på den nästan bara ställa in den i skåpet igen så ren var den.

shopping




var ute och shoppade lite regnställ och nya skor till barnen. Oskar var fundersamma varför ska jag prova alla dom. och Anna var så kräsen den är för hård för ful eller ja nåt var det hela tiden me. till slut vårt de ett par. sen fick dom leka av sig lite innan vi åkte hem. sen dess har Anna gott in skorna här hemma om och om igen.

Sjuk.

Vintern har tagit hårt på oss vi har varit sjuka här mer än friska. Jobbigt på dom små liven att aldrig kunna gå och leka uan behöva vara inne och ha tråkigt för kunna bli friska.
Och jag har klarat mig många gånger från både masjuka öroninflamationer och ja allt möjligt skit.
Men så en dag vaknade jag mitt i natten och mådde fan inte bra. hade fått 40 graders feber och låg som ett koli och kännde mig helt död Pierre satt nedanför sägen och höl koll på mig från 03.00 till runt 06.00 då ambulansen kom då vårdguiden ville titta till mig men tycket att det var bäst att åka till vårdcentralen ingen ide ligga på sjukan.
Så okej fcik sova lite till sen ner till vc för konstatera att det vara biholle infektion och får antibiotika citidon och kortison spray. Hem och vila med fårtfarande så vill febern inte ge med sig och jag hamnar på akuten med uttårkning och fick dropp mådde lite bättre och kunnde åka hem men dagen där på samma veva med dom konstaterade bara att det tar till för medicinerna att komma igång när man har en sånn infektion i kroppen. 
Och får mer värck medicin och hem och vila nu har det gått en vecka ungefär och känner att jag börjar bli bättre men har ont i biholerna än men jag orkar iaf vara uppe och stå och gå. Så nu håller vi tummarna att man blir bättre nu.