Nykvarn


Har varit i nykvarn och hälsat på alla där då både mamma och systers festman fyller år efter varnadra. Och Anna var jätte glad och få leka med alla och fcik äta glass i stora lass och jag fcik chansen att ta det lungt då jag haft ont inte altid lätt att vara gravid.


Anna på väg till dagis


Anna tycker det är jätte roligt att gå till dagis. Och hon göra såna framsteg hela tiden. Hon sjunger och pratar jätte bra hon kan massa ord man inte viste små barn kunde uttala som asvalt himla roligt tycker jag. Hon är mamma duktiga flicka.


Bra musik


Onsdags trött

Anna har varit på dagis idag första dagen efter semmestern på hela 4 veckor och två dagar lång. Och jag hämtade henne vid tre och nu har vi lekt och tittat på tven sen la hon sig bervid mig och somnade nu måste varrit en jobbig dag på dagis. Och det går inte väcka henne humm undra om hon sover i natt nu kanske inte.



Nästa generations chaufför


Anna bara älskar sitta i pappas lastbil och brumma.


Öland


Semmester på öland så himmla skönt vi tog och drog utan att säga nåt. Vi bara bestemde oss och åkte och vi har njutit varje minut. Härlig miljö frisk luft och massor av natur kan det bli bättre. Skönt att få komma långt bort från vardagen. Anna fick många nya vänner som hon lekte med och hon vart mycket modigare och vågade springa runt på campingen. Vi gjorde nogra utflykter och shoppade det lite och åkte badade och bara njöt av lugnet.
Vi hade jätte mysigt och Anna stomtrivdes. Anna var osso jätte duktig i bilen bode upp och ner det tar ju ändå sin tid att åka men hon älskar åka bil så det var inga problem. Nu väl hemma längtar man bara tillbaka.