Annas två års dag


Idag är Anna hela två år 11,12 idag för vara exakt. Anna älskar ballonger så vi fixsade så anna skulle få vakna och gå in och se detta över hundra ballonger gissa om hon vart glad hon springer runt än med alla ballonger. JAg klev upp vid fem och det tåg nästan en och en halv timme att blåsa upp dom men det var det värt kan jag lova. Snart kommer slägten och vi ska äta jordgubbstårta mumms va gott. fast den ligger gömd nu från Anna nu i kylskåpet. Och ja det lysser grönt ljus i vårat kylskåp min smabos påhit. Enna tårtan den andra ser licka dan ut.

Kärlek


Ibland sägs det bäst med en låt eller två.


Bröllop


Satt i soffan idag och tttade på live bröllop i England.
Hon var så fin och hela brölopet var värkligen stor slaget.
Dom kan skratta sig lyckliga.


Roligt att torka näsan


Anna är jätte duktig när hon är snorig hon ska då torka näsan helt själv samma sak gäller om hon kletar ner sig urs för vara smutsig msåte torkas bort på en gång.

Härligt med vår


Det är härligt med vår. vämen alla blommer fåglar som kvitrar härligt. Och nu är det inte långt kvar tills jag får säga ja till min älskade festman. Hoppas det fina vädret håller sig tills dess. Eller blir varmere tack.
Ja härligt men varma väder.

Anna smaskar godis


Ann fick en godis klubba i form av en ring som hon tyckte var musig ett tag iaf.
Och snart är hon två hela år stora tjejen nu.

Bröllops planer

Ja nu börjar det närma sig dagen. Och ringrna kommer denna vecka kläningen har jag fått idag ska leta skor och under kläder nu. Älskligens kostym hänger fädig. hotelrummet ska betalas. Ja mycket som skagöras för en enda dag. Bestält tid till mace up och frisyr ska ner snart och lägga prov mace up och gå igenom frisyrer ska bli kul.

Sova middag


Ja Anna sover sin middags skönhetssömn men jag undrar allt vad hon drömmer om.

Gunga


Anna älskar att gunga om hon fick skulle hon gunga i felra timmar. Här gungar vi nog i 40 min för nån vecka sen då det fårtfarande var lite kalt men nu idag när jag tittar på tempen är den nu i skuggan på 18,9 grader varmt och det gillar vi. Ja härligt att sommaren gör sig redo. Så skönt att vara ute i vämen hela påsken har vi varit ute och gungat åkt kanna och lekt i sandlådan och ja även hjälpt mamma och pappa tvätta bilen. Och hon pratar allt mer och mer så roligt att kunna ha samtal med henne.

Mycket nu.

Det har varit massor nu. Anna har varit sjuk jag har varit sjuk legat inne på sjukan svämor ligger inne på sjukan ja och man är slut körd man har fått lite påsk mys hemma med familjen och hunnit njuta lite. Men annars fult ös med allt som ska göras så ja bloggen vart lidandes. men ska försöka komma igång igen.

Sjukligen

Inte roligt att vara sjuk lilla Anna sjuk igen så är det med barn som börjat på dagis. Hon hostadew och snuvade hela natten vaknade vid frya tiden och drack en halv liter vatten somnade om efetr ett tag och nu på dagen somnade hon vid ett tiden och vaknade vid halv fem tror det behövdes sovas så mycket för henne. Nu har hon fått i sig välling det är det som gäller när hon är sjuk och nu har hon fått lite energi och holler på ritar.

Själv så känner man hur det spänner i hela magen och snart är det dax för nästa ultraljud ska bli spännade.
Har haft små ont i magen till och från vet inte om det är "växtvärk" eller om det är min ibs som spökar. Är iaf van med ha ont så så farligt är det inte. Önskar tiden kunde gå lite fårtare så man får träffa nästa undervärk. Jag tror Anna kommer tycka det är roligt med ett syskon nån och leka med hela dagarna långa.


Anna pratar.

Anna är allt bra rolig i morse frågade jag henne.
-Anna har du bajsat?
Anna svara -Kanske de.

Hon är allt bra gullig. sennare så springer hon runt i hemet och ropar heja bajen. Hur gullit som hällst. Pappa stolt då han är hammarbyare. Och hon pratar så mycket nu och kommer massa söta roliga meningar hela tiden.


Anna kör bil


Anna älskar sita bakom ratten och ratta hon älskar åka bil leka med bilar och hoppa runt i bilar. Hon blir nog en raggare när hon blir stor skulle inte förvåna mig. Så igår kväll tog en en sväng genom stan och bara åkte runt och Anna fick en stund sitta bakom ratten ja inte när vi körde. Vi hade jätte roligt med lite picknik i bilen och glada skratt.

Hälsar på hos min mormor och morfar


Åkte till u-väsby och hälsade på i lördags. Anna måste ju få leka med dom med. Vi hade jätte trevligt och åt god mat. Och Anna sprnag fram och tillbaka i köket och skrattade och rivde runt med alla leksaker. Och påvägen hem somnade hon som en stock i bilen.

Vart är Anna


Jag undrade vart Anna försvann mitt i allt och jag hittade henne hehe
hon gmömde sig rätt bra ändå.

Önske lista.

Ja snart är Anna snart 2 hela år.
Så Anna har sin lilla önskelista.

Hon önskar sig:
Prinssesa kläder (hon älskar klä ut sig)
Bygg klossar ( för det är roligt att bygga)
Kläder (växer ut dom gammla fårt)
Bil matta och små bilar ( för hon älskar leka med bilar)
Sago böcker ( Godnatt sagor är mysiga)

Ja och godis så klart i stora lass.