Dagis samtal

Haft samtal på dagis om hur det går för Anna och hon är ju så duktig man blir stolt att höra hur duktig hon är.
Hon kan åter berätta sagor och skapa egna sago.r Hon kan med boktäver skriva sitt namn men har lite svårt att forma dom själv annars kan hon alla former och räkna till 30. Lägga stoa avanserade puzzel bygga torn på avanserad nivo något som dom andra barnen inte gör. Hon förtsår om man ber henne sätta fåten i ringen framför eller bakom sig hon kan rita gubbar spöken monster musse pigg osv. Hon ritar och målar och formar lera väldigt detaljerat. Hon intresserar sig av alfabetet och hon förstår känslor och kan säga till om det är något och rättar hon alla som säger fel eller gör fel. Ja hon kan så mycket och massa mer. Hon är snäll tjej som hjälper till hemma och städar och ja hon är helt underbar.

Reklam

Ja måste vara sjuk för denna reklam är någ den bästa jag sett på länge jag viker mig dubbelt varje gång jag ser den på tven. Hahaaa.... den är bara för bra.

Bjuder på denna bild

mmm... mumsss......va gott.

morgon mys

Mysigt att titta lite på tecknat på morgonen och mysa och bara vara. De behövs lite vila i morgoen allvar sätter igång med måsten och tråkigheter. Så njut av dom små ljusa stunderna då livet är på topp.

Din framtid ligger i dina händer


30

Kan man tänka sig att man nu är 30 hela år och det börjar synas med gråa strån och små rynker lite ålders noja har jag. Jag flyde till havs med några vänner på kryssning och hade ortoligt roligt med sång och glada miner god mat och många skratt. Ja får se hur mycket ålders noja man får till 40 då haha.

Hasa loppet

Anna hann vara frisk ett tag och kunnde springa hasa loppet på dagis och fått ett diplom och hon var så stolt.
 
 

bubbel

Mys dag idag barnen börjar bli friska från ännu en omgång av magsjukan. Så idag tog vi en promenad i solen sen handla lite kakor som vi smakade på och nu lite lek med bubbler och få lite vår känslor.