Sommar

Sitter nu i skrivandes stun på balkogen med dotter och njuter av värmen och har lite piknic.
Igår vad vi på bilträff och tittade på bilar och träffade goa vänner. Det är så härligt när solen skiner när man kan gå och se gammla härliga bilar och Anna älskar ju åka bil så åka iväg på träff är inga problem. Börjar bli lite små jobbigt med gravideteten bara nu i värmen men det går. Anna växer och blir stora tjejen hon pratar för fult och säger ord jag inte trode hon kunde och gör såna framsteg och är väldigt smart för sin ålder hon gör nästan allt själv som borsta tänder skölja av tandborsten och ställa tillbaka den hon går sjäv in i badrummet och tvättar händerna och ska nästan alltid plocka undan efeter sig om det handla om ploka undna bordet efetr maten eller om det är städa efetr sig när hon lekt eller ritat hon är väldigt duktig på så sätt mamma stolt ja hon är självgående.
Hon sover gott på nätterna och vaknar upp pigg och kry. Hon är helt enkelt mammas och pappas cooling.


Tävlig nelly.

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


En lång dag.


Efter en låg dag med mycket lek och samidigt vara sjuk blir man lite trött och somnar gott när man ligger framför tven och myser.


Anna leker med kisse katter.


Två små ett åring fick Anna leka med idag.


Min gravidetet


Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.


Info www.familjeliv.se


Lilla Anna


Mammas älskling har varit sjuk ett tag och det tar på krafterna och i mellan åt orkar hon inte så mycket och vill bara ligga och titta på teknat och mysa i soffan.


Anna sjuk


Anna sjuk och mår ingen bra alls men hon kör på i mellan åt ändå fått titta på teknat ätit glass och vilat och ätit pannkaka mums. Nä aldrig kul att vara sjuk med hög feber.


Sjuklingen


Som vanligt är Anna hemma från dagis sjuk med världens förkylning som hon även smittat mig med. Urk ja ingen kul men bara bita i det sura äpplet.


Dalarna


Åkte en lite sväng till dalarna i lördags och firade en 45 årig på hans födelsedag. Han vart överrasklad attt vi kom.
Anna tyckte dte var jätte roligt att få leka med kusin och med faster och ja hela gänget. Var riktigt skönt med ett miljöombyte. Vi åt tårta som var super god Bagaren casper överträffar sig själv. Och vi spelade kubb och njöt av det fina vädret.Och Anna älskar åka bil och hon somnade halvägs upp. Och sov hela vägen hem.


Man kan ha kul med bilder


Gravid


Ja gravidetet går bra och i mårgon går jag in i vecka 24.


Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Nu börjar bebisen fylla utrymmet i livmodern och den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Hjärnan växer snabbt, smaklökarna är fullt utvecklade, finger- och fotavtryck fortsätter utvecklas. Inne i bebisens kropp utvecklar lungorna andningsvägarnas förgreningar och celler som producerar surfaktanter som gör att lungblåsorna (alveolerna) inte kollapsar när bebisen väl börjat andas luft

Info: http://se.babycenter.com/


Bakom mina solglasögon kan jag var mig själv.


På väg hem från dagis


På väg hem från dagis skulle Anna plocka lite blommer och annat grönt det va roligt specielt maskroser som man kan blåsa på så flyger det pollen överallt.


Many Things invigning

orginal many thingskassakvitto







Välkomna på Invigningen till den befintliga butiken i Nykvarn

Lör 18 Juni kl 12-18

 


Vi bjuder på bubbel och tilltugg!
Liten present till de 50 första handlande kunderna.
Tanja Fylking från Dog Artist kommer att finnas på plats
kl:13-15

 VÄLKOMNA!

Hitta Hit:
Tag avfart Nykvarn, kör 5,2 km mot Järna,
sväng ner vid vägskyld Butik Many Things.



http://www.manythings.se/


Meka Dagen



Var i söndags på meka dagen i haninge och titta på lite bilar och annat kul. Mäst ireterrande var att dom flög med helekoptrar hela tiden och dom är ju inte direkt tysta. Man sprnag på en hel del man känner och det va roligt. Anna tycket det var roligt att titta på radiobilar som körde och hoppade. Vädret var bra och det var riktigt trevligt.


Badar Tyson


Det har varit riktigt varmt och kvaft ute så vi tog och badade vovsingarna Tyson och polarens hund freja som inte var lika glad som tyson och bada tyson älskar att simma och hämta pinnar och hoppa runt i vattnet och Anna skratade men hon var lite trött. Efter åt åkte vi till vega och åt lite glass och svalka oss. Sen en runda igenom llila byhållan.


Mera bröllops bilder




Är så nöjd över vårat lilla romantiska bröllop var så mycket kärlek i luften och alla vara glada. Det var helt underbart. Var jätte nervös hela tiden innan vigsel men sen kunde man slapna av och bara njuta. Är så lycklig.


Min vigsel ring





Min vigsel ring som jag är så kär i och tittar på felra gånger om dagen än så länge. Vit guld med sex stycken diamanter. Schalins kolektion som den kommer ifrån och jag är så nöjd med den.


Kärlek

Underbart att veta att man är gift med världens underbaraste man.


En bild säger mer än tusen ord.


Den 4/6 2011 vart vi äkta makar. En av våra lyckligaste stunder här i livet en lyckad dag.


Anna Somnade i bilen igår


Anna somnade i bilen igår var på en massa ärenden och det var full fart hela dagen tills Anna sa stop och somnade gott i bilen så då han man städa i bilen mednas hon sov hilmma behändigt hon trivs ju sova i bilen sen ville man inte väcka henne.


Coola Anna


Ute på dom sista ärendena som ska göras inför den stora dagen och Anna är självklart med och är cool i chevan.


Anna läser tidningen


Höll på städade lite hemma en dag var i köket sen hittade jag Anna i soffan med tidingen och blädra och hon såg så smart och söt ut när hon satt och blädrade.