Tänder



Nu har Oskar fått sina första tänder. Den första kom den 28 dagen efter den 29/5 kom nummer två. Kan inte vara lätt när dom kommer så tätt. Så nu biter han på allt som alldrig förr. Nu är det bara hålla koll på när dom andra vill ploppa upp.


Mat.


Äntligen nu har Oskar fattat galopen hur man ätere hihi. Han har inte direkt gillat när man förser in massa gegga moja i munen men nu hajar han att det är ju gott och man känner sig mätt i magen.
Nu när han börjar äta mera fast föda kanske han står sig längre med och sover bättre. Ja hoppas det holler i sig och att han vill ha mera gott gott i gott gott.


Promenad



Vi tog oss en liten promenad till dagis en liten omväg. Så härligt vara ute och gå och prata med Anna och se hur Oskar tittar på allt runt omkring sig. Ja trivs värkligen som mamma och ja älskar mina barn så mycket.


Kärlek


Anna och Oskar älskar varandra och det syns dom kommer någ ha ett stark syskonband.
Hoppas dom kommer hjälpa varndra i våt och tort. De är kul att se att dom kan leka tillsammans och ha kul.
Ja mina älskade barn. Älskar er nu och föralltid.


Kom igen killar erkän nu!


Härlig morgon



Idag vaknade vi alla på en bra sida. Älskar vakna upp till glada barn. Oskar skrattar och Anna är nöjd och glad.
Frukost vid bordet blir så mysig.
Önskar mig glada dagar varje morgon.
Anna äter sin yohurt med hallon smak mums så gott. Oskar hade redan ätit då han fick sina d-droppar och leka lite med skeden då är man nöjd. Snart dax göra i ordning oss och ge oss av till förskolan.
Och snart är det dax för oskar har sökt plats till honom nu. Fast han börjar inte förs i januari. Har lite mamma dagar kvar att njuta av. sen är dte ut i hårda livet igen.


Skönt att bada







Oskar har idag fått sitta själv i badet idag och det gick jätte bra han var lite rädd men den släppte ganska fort och han tyckte de var himmla roligt. Och Anna ville bada hon med så visst fick hon det. Dom hade jätte roligt där i badet. Oskar var jätte nöjd efter åt.


Oskar


Oskar är en liten busig kille. Han är stark och älskar att krypa och klättra.
Och allra hällst vill ha ha det Anna har det är alltid lite intresantare.
Han börjar få tänder nu så de kliar massor. Men han sover bra och äter massor.
Ja hela 7 månader ska bli så kul och se han växa upp och se va han blir.
Ja han vill alltid ha med sig nogot som ni ser. Alltid nogot i hand.


Stolt mamma

Anna har nu lärt sig höger och vänster och det tycker ja är toppen. Är så stolt över henne.
Hon är ju så duktig och hon hjälper mamma hemma och leker så glatt med Oskar. Hon kan mer än va man tror.


Nu kommer sommaren


Ätligen kommer värmen och den värkar vara här för att stanna. Och nu är det dax ta fram sommer kläderna och ut i parken och njuta av solen lek och bad och glass i massor.


bjuder på en bild


Oskar och Melvin.
Ja en bild säger mer än tusen ord. Dom två små killarna blir så glada när dom träffas.


butik Many Things


Hjälpte till lite i butiken plockade och städae och gjorde de fint. Så kul springa runt där så mysig liten trevlig butik.
Det fins något för nästan alla, Men kan fynda lite på rean stället eller kanske hittat något fint till sin vove eller ja kanske köpa något fint till sig själv eller om man har barn lite söta barn kläder eller leksak. Om man inte har barn fins det massa inreding och möbler till dne som vill göra fint hemma. Ja om någon fyller år kan jag nästan lova att du hittar säkert något ett litet smycket en väska ja kanske till och med ett par strumper.

Manny Things make me smile!


De ska va husvagn



Medans jag och barnen var i Nykvarn och härjade åkte gubben ner till campingen och ställde ner våran husvagn och gjorde i ording allt. Kan knappt vänta vill själv ner nu.


en saga



Var ute i Nykvarn och hälsade på hos mina mamma och pappa och så klart Saga som jag träffade för första gången en så liten tjej så underbar. Min lilla älskade syster dotter hon var så himmla söt och go. var så kul att få täffa henne och umgås.

Anna lekte med Tho med men hon var inte på bästa foto humör hehe nä mamma knäpp som ska fota hela tiden men Tho är van =)
'
Anna och jag hjälpte mamma med butiken och gick upp och satte upp gubben i randiga pyamasen.

Oskar tycket det var mysigt att ligga och njuta av vädret och vila lite i mellan åt.
Ja snart åker vi tillbaka igen.


Mina barn

Älskar värkligen mina barn dom är så underbara Oskar han växer och blir stark han är nu 7 månader och klätrar på möblerna ooch kryper och han vill järna stå upp och går lägnds möblerna ibland trillar han omkull men annars är han jätte duktig.

Anna är super duktig hon pratar hur bra som hällst och räcknar ända upp till 15. Kan triangel rektangerl cirkel fyrkant. Alla färger ja hon kan mycket för vara tre år. Hon kan enska englska ord och vet vad det är och finska kan hon en del ord och vet vad det är så roligt att hon tycker om att lära sig och få nya utmaningar. Stolt mamma som man är men det är vi alla om våra barn.
Snart ska vi på utväklings samtal på förskolan det ska bli roligt att få höra vad hon gör där.

Skulle inte kunna leva utan mina guldklimmpar dom är mitt allt.


Promenad


Förra veckan var jag Anna och Oskar ute på lite ärenden och gick lite om vägar. Vi hade det jätte mysigt varmt väder och lite picknick.


Boda

Var för åogon vecka sen ute på landet hos min mormor och hjälpte till och samtidigt ta det lungt och njuta av frisk luften även min kusin var där med sina barn och dom lekte för fulla muggar. Vi hade jätte mysigt. vi gungade och hjälpte mormor i rabbaterna vi hade mys kväll med godis och tv. ja vi hade det roligt vädret växlade från fint till mulet men en dag hade vi jätte fint väder.
 


Many things


 
En god gärning kan alla göra på många olicka sätt. Men att göra en god gärning och bli fin är ett bättre sätt Manny things säljer nu jätte snygga armband från Cara. Cara Collection har gjort ett sammarbete med Natacha Peyre, desutom stödjer du Diabetesfonden när du köper ett armband. ♥



Framför allt gå in och GILLA
Many Things på Facebook så fler uppmärksammar Cara Collection.


Karusell


Anna åkte en liten karusell första gången i sitt liv och det tyckte hon var jätte roligt villken tur tivoli kom till VH och ja det bästa Pierre känner ägaren haha ja den karl känner alla haha. Bra för Anna hihi. Hon fick sockervadd och fick spela och vann en trumpet sen vann hon en nalle. Anna var så stolt och Oskar tittade på allt och bara undrade va de var som lät så mycket kul var det iaf.


Ja va säger man.


Oskar


ja lilla oskar kryper och ställer sig upp i sängen. ja de går undan för honom.


valborg




Ja Anna fyller ju år på valborg och efetr vi firat Anna gick vi ner och tittade på brasan och åt socker vadd sen hem och fårtsätta öppna paket och äta tårta.


Anna 3 år


Nu är mammas prinssesa hela tre år nu. Hon fick en massa fina pressenter och hon var jätte glad och fick mumsa massa tårta och leka med kusinen.


Var jätte roligt att vara ute i varma solen och hoppa hage med mormor kusin och moster.