Snö


Ja vintern hade lite fördröjning men nu lägger sig det vit på baken och Anna har så roligt att kasta snö på oss och göra snögubbar och bara leka med snön.


Bus


Anna leker för fullt här hemma här har hon fyllt sitt tält med nallar och sitter och leker.


Mina älsklingar


Men mamma måste du ta kort blixten är jobbig.


Oskar


JA Oskar ska alltid ha handen i munen ovasätt. Ja ibland är det nappen men för et mästa är det handen eller fingrana som ska in. Han är en mästere på det och tumen är populär men då ger jag han nappen enklare att få han sluta med napp en med tummen. Han är iaf en lycklig bäbis som näsan alltid ler och skrattar. Han är en riktig go bit.


BVC


Idag var vi på bvc med Oskar och han fick sin vaccination så han är lite gring och trött idag. Anna var med oss och hon tyckte det var roligt att leka där. Oskar väger 6.8 kg och är hela 63 cm lång stora killen. Var massa snö som kom just den dagen man skulle dit men men lite fördröjning på vintern gör inget. Om snön är kvar i heljen blir et lite pulka åk. I morgon ska Anna till dagis igen efetr varit sjuk och borta nästan en hel månad från dagis. Hoppas det går bra blir skönt att få lite ensam tid med Oskar.


Anna och oskar


Anna när hon bara var nogon dag gammal en liten söt nöt.


Oskar bara nogon dag gammal också en söt nöt så lika men ändå så olika.


Lika


Vet inte om jag kanske är knäpp men jag tycker min syster är lik Tori spelling. VAd säger ni tycker ni inte det. satt i dag och tittade på hom swet hollewood och tänkte för mig själv att dom är lika varnada i vissa vinklar. 
Ja jag är som jag är och tycker som jag tycker.

Mina älsklingar


Jag kan inte tänka mig ett liv utan mina älsklingar. Jag älskar dom så fruktansvärt mycket. Jag bara älskar se deras framsteg som idag med Oskar som första gången vände sig från mage till ryggen. Och Anna som lär sig fyrkan rektangel triangel och cirkel. Och ja det är så mycket mera hon kan. Och hon pratar så bra och kan många ord jag trodde skulle vara svåra men icke. Och lättlär är hon bäst i klassen med så stolt. Hoppas Man orkar och hinner sitta ner och lära och umgås och leka med Oskar lika mycket som man gjort med Anna.


Oskar


Oskar är en sån glad och go kille som ler och skrattar åt det mästa. Han är jätte stark och klarar att stå upp med hjälp så klart sitta med hjälp och hanpstar för fulla muggar. Men han har en ovana att klösa sig när han är sur.
Men han är mammas kille. Är så häligt med en liten bäbis man skulle villja ha en hel drös av dom man sunt förnuft stoppar dom tankarna tack och lov en i varje hand räcker gott och väl.


Hoppas hejsan

I går kväll satt vi och tittade på tven och Anna var i full gång och lekte och härjade.
Till slut så somnade hon i sofan och vi lätt henne sova där en stund medans vi såg klart filmen jag hade fullt upp med Oskar som vägrde somna. Anna i snömnen drömmer nogot och slänger sig runt och flyger med huvet förre ner för soffan, Pierre flyger genom luften och tar tag i henne med en sekund för sent hon slår i golvet och spräcker läppen inte mycket ett litet sår som nu är hur bra som hällst men man vet att när det går hål på läppen blöder det ganska friskt Anna skricker och är rädd Pierre kramar om henne och jag fixar en kall blöt handuk. Anna lungar ner sig och jag tar henne till sov rummet och hon börjar små skratta sen somnar hon.
Hejsan hoppas så det kan gå.


Anna


Anna tar på sig alla smina smycken och gör sig fin och sen går hon runt och är jätte nöjd.
Hon är så himmla söt och just nu sitter hon bervid mig och pussar mig på kinden och sen får man en bamse kram och väldigt ofta säger hon mamma älskar dig. Hon är så käreks full. Och hon kramar om Oskar och säger jag älskar honom. Hon ger han nappen när han tappat den och hjälper till att mata honom. Hon är mammas lilla hjälp reda.


Sjuka



Ja vi börjar nya året med vara sjuka inte kul alls. Anna har fått en infektion i kroppen stakran blåster i hela munen så kan inte äta dom svider och alvedon hjälper bara för stunden. Ocskar har feber och är dunder förkyld han sover nästan hela tiden äter lite sover massor stakarn inte lätt vara så liten och sjuk. Och jag har bihåleinflamation och kan inte böja huvet fram eller bak utan att det bultar. Nä värkligen inte roligt man tur är är Pierre frisk och kan ta hand om oss när vi mår som sämst.
Hoppas medicinerna får stop på detta och att vi blir friska och kan komma i rutinerna igen.