BVC

Ja idag var jag och barnen på bvc och den vanliga kontrollen. Anna och Oskar växer som de ska. Anna väger 16.9 och är101 cm lång och Oskar väger 12.5 kg och är 84 cm lång.och gör fina framsteg. Dom båda är så duktiga.

älskade barn

Min älsklingar är så söta och dom älskar göra saker tillsammans. Och vad jag älskar mina barn jag skulle gå genom eld och vatten för dom. Dom är mitt allt. Älskar värkligen familjelivet.

Ryggskott

Ja mitt i allt i livet när man har som mäst på gång vad händer då jo man åke på ryggskott och oj så ont de gör och det kommer så olägligt men det gör ju allt här i livet. Men iaf äter jag medicin nu och får se vad som händer kanske behöver mer hjälp men vi får väl se. Tycker det räcker med mediciner men vissa är ju növändiga för jag ska kunna fungera i vardagen så tråkigt leva med kronisk sjukdom men det är bara bita i det sura äpplet och köra vidare.

Mycket har hänt

Mycket har hänt vi har varit hoss mormor och morfar och firat Annas födelsedag och Anna åkte fyrhjuling och lekt med kusinerna och Oskar har undersökt allt han kunnat. Vi har även firat valborg och ja haft kalas för Anna som nu ja är fyra hela år. Och oskar växer så det knakar. ska i morgon till BVC och på 4 år kontrol och 18 månaders kontrol ska bli kul. Annars har vi varit lite sjuka som vanligt men annars lever livet på familjelivet.