Min älsklingar


Anna leker.


Anna älskar sin leksak den spelar melodier och låter som djuren när man trycker på dom.


Nu kommer det mera



Nu så kommer tand nummer fem fram. Mera huggtänder att bittas med lite jobbigt är det när dom växer fram, Men Anna är lika lycklig ändå.


Dags att gör nåt åt håret.


Va säger ni kanske dags att klippa sig börjar bli väldigt långt nu. en gång i tiden satte jag in lös hår som var så långt fick panik efeter tre veckor och rykte ut det. Nu har man så långt hår igen fast mitt eget sparat i två år nu men känner att man knske ska göra nåt nu.


snö bläää

Snön får nu ta och försvinna börjar läsna ordentligt nu. Man kan ju knappt ta sig fram med barnvagnen. Men vi ut och njuta va solen men då är det ju snö vallar höga som hus man måste ta sig över för ploga ordentlig det går inte. Men ut det går vi ändå och tråstar denna snö bara för få lite solsken. Det behövs värkligen nu för bli lite upp piggad av denna jäkla snö.


Tyson


Tyson är världens goaste hund.


En vanlig dag.


En vanlig dag med lite bus reklam är jätte roligt att leka med. Lite söta grimarser till mamma när hon är pavaratzi. Lite trött men hungrig och älsakr sin gröt och kladda är jätre roligt. Och ibland slutar det med en varmt skönt bad.


Lejon kungen.




Anna sitter med S framför datorn och tittar på lejon kungen hon har blivit helt frälst i en sång vi är en.

Ikea


Var på ikea idag och handla lite grann och Anna hitade sig en lite mus som hon ville ha som sitt husdjur. Den var ju så söt. Vart en mer än jag tänkte handla men det är ikea syndromet. Och det är bara tjejer som blir smitade konstigt nog.


Anna på upptäksfärd.


Anna är ute och går lägs möblerna och undersöker allt omkring sig.Här har vi hittat en majskrog mm gott. Vi kryper klättrar undersöker och smakar på allt.


Kex



Bakade potais kex idag till lilla Anna.
Man känner sig som en riktig hemmafru när man håller igång och bakar städar lagar mat lekar med Anna. Dagarna bara flyger iväg och vips så var de helg igen.


Promenix


Gick en sväg i kylan så Anna skulle sova men nej det ville hon inte. Hon ville hällre titta på all snö. Medans vi var ute gick vi till djuraffären och hadla lite hundmat. Och väl inne nu så är hon på g och seringer runt som en galning i sin gåstol.


Hammarby

Vi har haft våra aningar men nu har vi fastställt det helt våran dotter hejar på bajen.
Hon har alltid gillat pappas hejaramser och sånger om hammarby och i mårse vaknade Anna vid 4 och vägrade somna om och skrek och var tvär men då spelade pappa denna låt Och hon vart lugn som en filbunkte.




Saknad


Bode Anna och Tiger saknar husse el pappa han är jämt och jobbar.


Alla hjärtans dag.


Klåfingriga Anna.


Anna får tag i allt och lite till. Men lika glad är hon för de.


Dagisplats

Ja då var det dags att ansöka om dagisplats men jag tänkte först gå till alla dagis här omkring för se hur dom arbetar och om jag tycker om ställer och vågar låta mitt barn vara där några timmar om dagen. Jag är lite känslig med vart jag lämnar henne.  Och jag har som någ många andra höns mammor lite svårt att släpa taget. Men så småing om så ska det gå.


Far ända in i baljan.



Anna bara älskar att bada hon plaskar och plaskar så mamma är aldelses blöt och badrummet är som en stor plaskpöl. Ja bode Anna och badrummet vart rena.


Mamma och dotter


Världens lycligaste mamma med världens bästa dotter. Anna är bara tre månader här. Tiden bara flyger i väg och i förrigår tog Anna sitt förta steg eller hon gick tre steg och hon var över lycklig och hon fick åka lastbil igår för första gången inte långt bara norga meter på vi hoppade in och var med och parkarade den och Anna lyste upp som en sol. Hon gillade det.


Två år.


Idag firara jag och älsklingen två år. Älskar dig Älskling!!
Två år har vi ostakomit mycket och har varit med om mycket.
Och jag hoppas på flera underbara år.


Mat dax


Morgon stund har gröt i min. Frukost dax gott med gröt. Och att klada det är roligt och slänga ner gröt på golvet till hunden är jätte roligt.


En bild säger mer än tusen ord.


En genväg är alltid en sen väg. Fasnade ute mitt i skogen i ingenstands med bilen snön i mitten vart mycket högre då pråren vart djupare och vipps så satt vi fast. vi kunnde köra hur mycket vi ville för bakljulen var uppe i luften haha. Men rädaren i nöden kom och räddade oss tack och lov.


Älsklingens 31 år kalas.




Ja de vart ett lite partay när gubben vart ett år äldre Och många kom och firade denna dag och mycket flyttande sötsaker som älsklingen säger vart de. Och många vart runda om fötterna meddasn jag och Anna hade jätte kul åt alla som vart på lullan. De var hämskt trevligt tack alla som kom.


Villken dag


Idag var jag på en lite mysig promenix i solen i en halv timme skulle sennare vara hoss läkarn kl 13.00 och fått diagnosen IBS (irritable bowel syndrome) En kronisk sjukdom som det bara lära sig leva med suck men jag ska få det att funka. Sennare var de dags att handla skulle baka tårta min älskling fyller ju år i morgon men nere på Vi butiken har dom ju nada skit iretterande och jag och S tog barnvagenen och gick till ica som hade allt utom en sak suck de fick älsklingen åka och handla på vägen hem. Men på vår väg hem såg vi en stakars kall vovlo i snön. Anna klagade iaf inte hon sov nästan hela tiden tills när vi nästan var hemma då vaknade hon upp och såg lite förvirrad ut så jag vipps tog fram kamrean klick så hade vio en söt bild på Anna.  Väl hemma vard et dags att baka tårta och min prinsses tårta vart lite ja marsipanen täkte inte hela så tårrtan får frysa lite om tassarna hihi. Men min frukt tårta vart jag riktigt nöjd med jag bara älskar baka tårtor och god saker. Har bakat hela veckan känns det som bakat kola kakor cocosbollar sockerkaka och mocca ruter. Blir mumms i morgon då vi grattar min älskling.


Napp eller inte napp.


Anna har alldrig varit den som suger på napp men hon har alltid haft dom omkring sig och jag har nu hollt på i nio månader att få henne ta nappen istället för tummen och det går inte riktigt som jag vill. Men hon har nu iaf börjat små suga på dom kanske hon tar sennare. Ja vi får se vill hon inte så vill hon inte.


Paradise hotel 2010

Av nogon andleding så har man börjar se på paradis hotel på kanal 6. Och tom tycka att det är underhållande. Jag brukar inte tycka om sånt trams alla är så ytliga och egenkära men på äldre dagar haha så har jag tyckt att det varit underhållande. Och fick tycke för Jackie och tyckte hon var en värdig vinnare. 

Urs va jag känner mig som en fjortis nu.


Anna 9 månader.


Ja då är min lilla gullunge 9 månader nu (sista januari) Och nu är det knappt en lugn stund ful rulle på henne. Hon kryper i ilfart och hittar allt möjligt saker jag inte äns visste vi hade. Och hon går längs möblerna dags att införskaffa en så dära gå vagn nu. Och många olicka vokubulär kommer ut dada är ett av dom roliga ljuden som kommer ut. Tänderna bara ploppar upp och då blir det däsu roligare med maten mammas macka är jätte god att tugga på. Och hon uppskattar alla sina saker mycket merra hon kan sitta i en hel halv timme själv och leka medans mamma städar eller kanske hinner se nåt roligt på tv. Och hon har även lyckats gå ett två steg utan stöd så snart pringer hon i väg från mor sin haha. Ja tiden går ibland väldigt fort.


Annas dop


Nu har jag äntligen fått lite bilder från Annas dop och äntligen får jag upp dom här ett halvår sennare. vart påmind av vännes dop som vi var på. Och jag mins Annas dop som om det var igår. Vart ett dyrt kalas men smakar det så kostar det och är så nöjd över de. Men mycket att göra vart det hysa porslin handla dricka servetter osv. Tejpa fast alla dukar på borden ducka upp allt kvällan innan. Bakat smörgås tårterna fåick hjälp med andra godsaker bakde en aftereghit tårta. Sen stycka stjortan osv men allt de var värt sen när det var klart och över och jag fick mycket beröm som jag sög åt mig. Tacka alla som kom det var värkligen trevlig.


I kyrkan prästen läser en psalm.


Anna får sitt namn.

Pavaratzi.

Smörgås tårta innan tårtan då dopen var vid lunchtid.

Fikat mummsss

Alla nöjda och belåtna.

Paketöppnar time.

Fult hus.

Tårtan.