tuff tuff

Oskar har fyllt år och han är super glad för alla presenter han fått. Han fick upp intresset för brio tåg och jag byggde en barna och han kör och kör och när han inte orkar kör han lite till. Anna är med och kör på. 

Den dumma värken

Att ha en kronisk värk, en smärta som inte vill ge med sig förstör ens liv på många olika sätt. 
Man blir klassad av personer utifrån som inte vet hur man mår. På dagis tittar mammor snett på mig och säker undrar varför kommer hon inte på alla event på förskolan bryr hon sig inte. 
Men jo de är de jag gör men just den dagen hade jag så ont och kom inte ur sängen. Men en sjukdom dom inte syns fins inte enligt vissa. De är jobbigt och jag orkar inte förklara för alla som inte har man saken att göra. Känslan när dom synar en är inte rolig, man känner sig så himla liten, jag gör allt jag kan för mina barn, jag kämpar hårt med min smärta för orka att gå ut och leka med mina älsklingar och många gånger blir de lek inomhus och vi kan ha jätte kul och de värdesätter någ barnen och värktabletter vill man inte häller knappra för mycket av då är vila de bästa men de är inte alltid lätt när man är mamma. Men jag kämpar på i de tysta och hoppas en dag kunna bli någorlunda bra. 
Men bra dagar så går vi ut på äventyr, allt ifrån lekparken till godiskiosken. 
Även åka till mormor och morfar för kunna va ute i skogen och leka skogstroll eller busa med kusinerna. Anna och Oskar har även sin bästis Nova som gärna kommer och leker alla möjliga lekar och även bus.