Mys gott



Hemma med dottern medans sambon är hoss frisören och ja ogillar vädret. Så Anna och jag tog oss i kragen och bakde kokosbollar och skumbollar. Skumbollar är ett bra altenativ om man är gluten alergisk. Och desutom gott. Ja det är ju mäst luft med ja man kan ha så roligt smeten du forma den hur du vill sätta färg du kan även strössla med vad du vill. Och det är enkelt att göra. Sen är det ju alltid kul att till laga nåt med dottern lite tid för varandra.

 
4,5 dl socker
1,5 dl hett vatten
3/4 dl florsocker
1,5 msk gelatinpulver
1,5 dl kallt vatten
1 äggvita
kokos
kakao 

Vispa ner socker, florsocker och gelatinpulver i det heta vattnet. Blanda ner det kalla vattnet och äggvitan. Vispa allt ca 10 min. Blanda kokos med lite kakao pulver och häll i en långpanna. Häll över smeten och strö över lite kokosblandning. Ställ plåten i frysen tills smeten stelnat och skär sedan den i rutor. Doppa sidorna i kokosblandningen.




Kommentarer




Kommentera inl�gget h�r!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ih�g mig?

Trackback